دروازه بان پاس:
قصد مجموعه صعود است
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 01 آذر 1393 15:54
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1009
باز هم رویه قبل را دنبال کرد؛مسیر سکوت، دروازهبانی که عقیدهاش این است که تفاوت فنی فوتبالی ایران تنها 10 درصد است در این فاصله تخصصی کم هیچگاه در آبادان؛ در شهر پدری به گلر نخست و ثابت صنعت نفت تبدیل نشد.
به گزارش "همدان فوتبال"، مهرداد بشاگردی به بهانه سه هفته متوالی بسته نگاه داشتن دروازه تیم پاس همدان به گفت وگو پرداخت تا ختم کلامش این باشد؛ فیکس و فوتبال را بیخیال "خوبی" میماند.
سال گذشته بالاخره بعد از مدتها از صنعت نفت آبادان جدا شدی.
به هر حال قراردادم با این تیم تمام شده بود، قاسمپور روی یک سری از بازیکنان نظر نداشت، باشگاه هم با من صحبتی نکرد و در نهایت از آبادان رفتم.
این موضوع باعث نشد که میان ابراهیم قاسمپور و جمشید بشاگردی-پدرت- که رابطه صمیمانهای داشتند، اختلاف به وجود بیاید؟
نه، اختلافی بوجود نیامد.
پدر شما در این موضوع دخالت نکرد؟ به عنوان مثال به قاسمپور سفارش کند تا در صنعت نفت بمانید؟
بابا هیچوقت در چنین مسائلی ورود نمیکند، شاید در 95 درصد تصمیمهای فوتبالی من چنین اتفاقی افتاده باشد، من حتی مدیر برنامه هم ندارم.
در فوتبال ایران مدیر برنامه نداشتن مشکل نیست؟
اتفاقا یکی از مشکلات من همین بود، در فوتبالی که در کنار قابلیت فنی باید یک نفر حمایتت کند، نداشتن مدیر برنامه باعث میشود که پیدا کردن تیم سخت شود.
قاسمپور در حالی مهرداد بشاگردی را نخواست که در لیگ برتر پیش از حضور وی در صنعت نفت، تو بعد از مدتها درون دروازه صنعت نفت قرار گرفتی و اتفاقا در همان مسابقه، فولادی که چند بازی بدون باخت داشت را شکست دادید.
قبل از بازی با فولاد بازی با نیروی زمینی در جام حذفی را هم با قرار گرفتن من در چارچوب با پیروزی از زمین خارج شدیم.
قبول داری در آبادان به آنچه که حقت بود نرسیدی؟
متاسفانه در کل فوتبال ایران شرایط همینطور است، کسی که فقط تمرین کند؛ کلاهش پس معرکه است، خیلی کم هستند مربیانی که تنها تمرین را ببینند و فقط فنی تصمیم بگیرند.
و در همه این سالهایی که حق تو در تمرین داده نشد فقط سکوت کردی.
اینطوری راحتتر هستم.
اما مهرداد بشاگردی تنها یک عمر فوتبالی دارد و در فوتبال ما به نظر نمیرسد که با سکوت احقاق حق بشود.
اصلا به حاشیهها توجه نکردم، باور کنید بعضی وقتها بعد از پایان فصل فوتبالی برخی مربیان از من حلالیت طلبیدند و میگفتند که در حقت ظلم کردیم ولی باز هم سکوت کردم و سعی کردم از نظر فنی آماده باشم.
بدون تعارف و شعار بعد از این مدت طولانی که از حقت در صنعت نفت دور شدی چه حسی نسبت به این مجموعه داری؟
صنعت نفت را دوست داشته و دارم، بهترین سالهای عمرم را در این تیم بودم؛ حدود 14 یا 15 سال.
سال گذشته هم با لباس یک تیم دیگر برابر صنعت نفت قرار گرفتی.
بله. با استقلال اهواز در برابر صنعت نفت بازی کردم، از روی نقطه پنالتی گل خوردم و در نهایت بازی با نتیجه یک بر یک تمام شد.
عملکردت در استقلال اهواز سال گذشته قابل قبول بود؟
در یک نیم فصل، هشت بازی درون دروازه این تیم ایستادم، پنج گل دریافت کردم که سه گل را از روی نقطه پنالتی و یکی را هم گل به خودی خوردم.
همین عملکرد خوب باعث شد که امسال داود مهابادی-سرمربی فصل گذشته استقلال اهواز- بعد از رفتن به همدان تو را هم به پاس ببرد.
مهابادی از مربیان بسیار خوب فنی و اخلاقی ایران است، چند ماهی را که در استقلال اهواز کنارش کار کردم از نظر فکری به او اطمینان داشتم، با اینکه چند پیشنهاد مالی لیگ یکی بهتر داشتم به مهابادی قول دادم ضمن اینکه به هر حال اسم پاس هنوز هم بزرگ است.
چهار بازی ابتدایی پاس همدان، دروازهبان اصلی بودی؛ سه بازی گل نخوردی و در بازی چهارم هم در دقیقه 93 از روی نقطه پنالتی دروازهات باز شد؟
تیم ما در این چند بازی خیلی خوب کار کرد و این موضوع به این خاطر است که مهابادی به لحاظ فنی کارش را بلد است، حیف شد زمانی این بازیهای خوب را ارائه دادیم که مسابقات پخش تلویزیونی نداشت، همانطور که گفتید، سه بازی را بدون دریافت گل تمام کردیم و در بازی در برابر سیاهجامگان هم اگر داور کم لطفی نمیکرد و 40 دقیقه 10 نفره بازی نمیکردیم شاید نتیجه به صورت دیگری رقم میخورد.
پاس همدان امسال با هدف صعود به لیگ برتر در مسابقات دسته اول شرکت کرده است؟
قصد مجموعه صعود است، از نظر فنی هم توانش را داریم، البته یکسری مشکلات در این راه پیش روی ما وجود دارد، به هر حال صعود حاصل یک کار دستهجمعی است و علاوه بر مسائل فنی باید مجموعه مدیریتی و مسئولان منطقه نیز همکاری کنند.
چند روز دیگر هم که باید دوباره برابر صنعت نفت به میدان بروی.
این بازی هم مثل بازیهای دیگر است، گفتم که صنعت نفت را دوست دارم ولی در حال حاضر بازیکن پاس همدان هستم البته خیلی خوشحال هستم که دوستان قدیمیام را دوباره میبینم.
و اگر یکروز دوباره از مهرداد بشاگردی خواسته شود که درون دروازه صنعت نفت قرار بگیرد؛ شرطش برای بازگشت، دروازهبان ثابت بودن است؟
خیلی به گذشته فکر نمیکنم، فقط از بعضی اتفاقها درس میگیرم، همیشه اعتقاد داشتم که تفاوت سطح فنی همه مربیان و فوتبالیستهای ایران فقط 10 درصد است و در چنین فضایی بهتر است که به دنبال خوبی کردن به هم باشیم به این خاطر که سال دیگر کسی یادش نمیآید که من گلر فیکس بودم یا نه اما خوبیها همیشه میمانند، ضمن اینکه فکر میکنم نسبت به گذشته خیلی پختهتر شدهام.