با توجه به شناخت خوب سرمربی جدید سبزپوشان از لیگ یک؛

پورمسلمی: مهابادی می‌تواند به پاس کمک کند

b_150_100_16777215_00_images_stories_pas_logo.gifمربی جدید تیم فوتبال پاس همدان گفت: با توجه به شناخت خوب داوود مهابادی از لیگ یک، وی می‌تواند به پاس کمک کند.

به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، علی اکبر پورمسلمی در جمع خبرنگاران در خصوص شرایط فصل قبل خویش بیان داشت: پس از رفتن من از پاس، AFC به منظور توسعه فوتبال بنگلادش، پیشنهاد سرمربی‌گری یکی از تیم‌های لیگ این کشور را به من داد و پس از آن بود که هدایت آن باشگاه را پذیرفتم.

وی ادامه داد: با توجه به سه مرحله‌ای بودن لیگ بنگلادش، در نخستن مرحله این لیگ قهرمان بنگلادش شدیم و در مرحله دوم به نائب قهرمانی دست یافتیم.

مربی تیم فوتبال پاس همدان تصریح کرد: پس از آن بود که مهابادی با من تماس گرفت و پیشنهاد کار در پاس همدان را به من داد و من با کمال میل این پیشنهاد را پذیرفتم.

وی در خصوص شرایط لیگ ایران نیز خاطرنشان کرد: در لیگ ایران شناخت از ساختار مسابقات مسئله‌ای حیاتی است.

نظرات   

0 #4 رضا 1393-05-01 16:51
بومی تقلبی.. همین حرف خیلی درست است .. اگه بومی تا قبل از این که پاس به همدان بیاید کجا بود

+5 #3 fani 1393-04-28 10:34
دوستان به جای کارشناسی های موج منفی!!!!

یه کم خوشبین باشیم و به فکر حمایت از تیم

+3 #2 حمیدرضا 1393-04-26 13:33
نقل کردن حقیقت:
یه کلام هم از مادر عروس و مربی به اصطلاح بومی که تقلبی می باشد... یا اکبر افشار و یا هادی گل محمدی و نه بومی تقلبی

اگه ناراحتی میخای شما یبا برو بشو مربی. اولا آقای پورمسلمی کاملا بومی و بچه همدانه. دوما سابقه خوبی توی مربی گری داره. سوما مربی بسیار با اخلاق، متعصب و کار بلدیه

-8 #1 حقیقت 1393-04-25 18:21
یه کلام هم از مادر عروس و مربی به اصطلاح بومی که تقلبی می باشد... یا اکبر افشار و یا هادی گل محمدی و نه بومی تقلبی

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن