سرمربی سابق شهرداری همدان:

بازیکن جرقه‌ای انتخاب نمی‌شود!

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_golmohammadi.jpgسرمربی سابق تیم فوتبال شهرداری همدان گفت: همان طور که بازیکن جرقه‌ای رشد نمی‌کند، جرقه‌ای هم انتخاب نمی‌شود.

هادی گلمحمدی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: من با شخص کاری ندارم اما شیوه کار باید تغییر یابد تا استعدادیابی‌ها موفق باشد.

وی تصریح کرد: برای انتخاب یک بازیکن، باید وی را یک ماه زیر نظر گرفت و در صورت تایید انتخاب کرد اما این روش هیچ گاه در همدان اجرا نشده است.

کارشناس فوتبال کشور گفت: من به تست گیری در یک جلسه هیچ اعتقادی ندارم زیرا نمی‌توان در یک جلسه بازیکنی را انتخاب کرد.

گلمحمدی خاطرنشان کرد: زمانی که تیم جوانان بهزیستی زیر نظر من در لیگ برتر کشور بازی می‌کرد، بگوویچ (سرمربی وقت پاس) را مجبور کردم تا تمرینات و مسابقات حساس ما را تماشا کند که ثمره این کار کشف بازیکنانی مانند وحید علی‌آبادی و مهرداد رضایی بود.

وی ادامه داد: یک مجموعه با هدف گذاری درست نتیجه می‌گیرد اما در این سال‌ها که پاس در همدان بوده، نتیجه مثبتی حاصل نشده است.

کارشناس فوتبال کشور در پایان بیان داشت: من با شخص هیچ کاری ندارم اما آکادمی پاس مسیر درستی را طی نمی‌کند.

نظرات   

+3 #2 پاسی 1393-04-26 18:56
آقای هادی گلمحمدی مربی ای با تجربه و دلسوزه اگه شما مربی باشید و کوچکترین اطلاعی از فوتبال داشته باشید متوجه میشید صحبت ایشان در مورد انتخاب یا استعدادیابی درست است مگه میشود در یک یا دو جلسه بازیکن انتخاب کرد؟؟؟

-4 #1 دياركهن 1393-04-25 14:30
به آقاي گلمحمدي پيشنهاد ميشود پاجاي پاي جناب مايلي كهن نگذارد هر مربي دوره فعاليت دارد ونبايد حياط خلوت اوقاتش ; رسانه ها با نظر دادن درباره همه امور شود چون نظردادن وصحبت كردن داراي معايبي از جمله در معرض انتقاد قرارگرفتن است

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن