رفتن خورشیدی ناراحتم کرد

مربی بومی پاس: موفقیت تیم پاس دغدغه ام است

b_150_100_16777215_00_images_stories_babak-samadyan.jpgاتفاقات اخیر تیم پاس باعث شد تا برای اطلاع از آخرین وضعیت این تیم به سراغ بابک صمدیان مربی بومی سبزپوشان برویم. صمدیان که این روزها در نبود خورشیدی، اقبالی و تقوی و در غیاب مدیرعامل ، پاسی ها را تمرین می دهد، سخت می‌کوشد تا تیمش را در بازی حساس مقابل نفت مسجد سلیمان آماده کند.

مربی بومی همدان در این باره به خبرنگار "همدان فوتبال" گفت: رفتن مجتبی خورشیدی ناراحتم کرد. خاطرات خوبی با این مربی داشتم و اکنون که رفته برایش هرجا که باشد آرزوی موفقیت دارم.

بابک صمدیان افزود: خورشیدی تلاش زیادی برای تیم کرد ، به هر حال شرایط طوری شد که صلاح دید که دیگر نباشد. او مربی باتجربه ای بود و حتما برای جدایی از تیم پاس دلایل خاص خودش را داشته است.

وی در خصوص شرایط تیم پس از جدایی سرمربی گفت: در روزهای اخیر تیم را تمرین داده ام. البته خورج و علوی هم کمکم کرده اند. هدفم آماده سازی تیم برای بازی با نفت مسجد سلیمان است. به هر حال تصمیم گیری برای انتخاب سرمربی جدید برعهده مدیرعامل است اما من هم وظیفه داریم تیم را آماده به سرمربی جدید تحویل بدهم.

صمدیان اظهار داشت: همیشه دغدغه ام موفقیت تیم پاس بوده و هیچ گاه کوتاهی نداشته ام. من مربی بومی تیم هستم و باید برای تیم شهرم در حد توان تلاش کنم. امیدوارم پاس به جایگاه واقعی خود بازگردد. برای بازی با نفت مسجد سلیمان برنامه داریم و می خواهیم مقابل این تیم نتیجه لازم را کسب کنیم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن