مربی اصفهانی تیم فوتبال پاس همدان:
بهترین خاطرهام نایب قهرمانی با ذوبآهن در آسیا بود
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 14 مهر 1392 11:48
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 774
مربی اصفهانی تیم فوتبال پاس همدان گفت: بهترین خاطرهام نایب قهرمانی با ذوبآهن در آسیا بود.
به گزارش "همدان فوتبال"، وحید زمانی اظهار کرد: در اول فصل مجتبی خورشیدی، مربی اصفهانی تیم فوتبال پاس همدان به همراه دیگر اعضای کادر فنی با توجه به نیاز تیم بازیکن جذب کرد و بازیکنانی را انتخاب کرد که بیشترین دقایق حضور را در ترکیب تیمهایشان داشتند .
وی پیرامون سابقه خود در امر مربیگری افزود: نزدیک به 12 سال به حرفه مربیگری، آنالیزوری و مربی بدنساز مشغول هستم که میتوان به حضور در تیمهای اصفهانی سپاهان و ذوبآهن اشاره کرد و همچنین تیم ایران اسپورت با مربیگری من قهرمان استان اصفهان در رده سنی 14 سال شد، باید این را هم اضافه کنم که در لیگ کشور و تیمهای فوتبال و فوتسال آسیاویژن سابقه مربیگری دارم و بهترین خاطرهام برمیگردد به زمانی که در ذوبآهن بودم و این تیم به نایب قهرمانی آسیا رسید و اگر قهرمان میشد خوشحالیم صدچندان میشد.
مربی اصفهانی تیم فوتبال پاس همدان در خصوص نقل مکان به همدان گفت: قصد داشتم تغییری در زندگیام ایجاد شود و پس از اینکه خدمت مقدس سربازی به اتمام رسید به همدان رفتم تا مشغول کار شوم، با توجه به شناختی که رئیس هیئت فوتبال استان همدان از سوابق کاریام داشت از من خواست که مجتبی خورشیدی را در تیم پاس همدان در چهار بازی پلیآف مقابل مس سرچشمه و ذوبآهن همراهی کنم، مجتبی خورشیدی عملکردم را در جلسات اولیه مورد ارزیابی قرارداد و من را به عنوان یکی از دستیارانش انتخاب کرد.
زمانی در پایان به مدارک خود در زمینه مربیگری اشاره کرد و بیان داشت: کارت مربیگری درجه B آسیا، بدنسازی ویژه فوتبال سطح یک آسیا، آنالیز فوتبال، حرکات اصلاحی و تغذیه ورزشی از مدارکم است.