از عملکرد همه بازیکنام راضی هستم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 07 مهر 1392 10:53
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 754
سرمربی الوند از تلاش بازیکنانش در بازی با استقلال و ملی و حفاری راضی است و اذعان کرد که تک تک آنها خیلی خوب وظایف خود را انجام دادند .
به گزارش "همدان فوتبال"، سرمربی الوند همدان در خصوص پیروزی این تیم برابر استقلال اهواز و تمرین دیروز این تیم صحبتهایی را انجام داد که در زیر میخوانید.
*بعد از دو پیروزی که برابر تیم های اهوازی داشتید تمرین دیروز را چطور ارزیابی می کنید؟
خوب بعد از اردو یک هفته و سنگینی که در اهواز داشتیم بیشتر سعی کردیم فشار سنگینی که روی بازیکنان بود را با ریکاوری های مناسب از تن آنها خارج کنیم و تمرین دیروز نیز در همین راستا بود.
*از شاگردان خود راضی هستید ؟
بله از تلاش بازیکنانم در بازی با استقلال و ملی و حفاری راضی هستم و تک تک آنها خیلی خوب وظایف خود را انجام دادند.
*مثل اینکه همدلی خوبی در تیم وجود دارد .
بله خوشبختانه همه بازیکنان حتی نیمکت نشین ها و کادر اجرایی یک دل و یک صدا به دنبال موفقیت تیم هستند .
* با سه گلی که برابر استقلال زدید نشان دادید امسال تیم هجومی راهی مسابقات کرده اید.
سال گذشته نیز هجومی بازی می کردیم ولی امسال بسیار منظم تر و هجومی تر بازی می کنیم به طوری که در بازی با استقلال 14 الی 15 موقعیت گلزنی داشتیم.
*بازی با گیتی پسند را چطور ارزیابی می کنید؟
از گیتی پسند شناختی چندانی نداریم ولی به نظر تیم خوبی را راهی مسابقات کرده اند و بازیکنان با تجربه ای در این تیم حضور دارند.
*از هم اکنون خود را مدعی صعود می دانید؟
حالا خیلی زود است که روی صعود حساب باز کنیم ولی امسال مصمم هستیم تا بهترین نمایش ممکن را در هر بازی ارائه دهیم تا انشالله به لیگ برتر صعود کنیم .
* صحبت پایانی دارید ؟
جا دارد از رحمات مدیریت باشگاه و همه بازیکنان تشکر کنم و از همه هواداران الوند و مردم خوب همدان دعوت می کنم در بازی رو دوشنبه به ورزشگاه بیایند و تیم شهر خود را مورد حمایت قرار دهند.