مربی دروازه بان های الوند :

امسال با سه دروازه بان ششدانگ راهی مسابقات می شویم

b_150_100_16777215_00_images_stories_kashi.jpgمربی دروازه بان های تیم فوتبال الوند معتقد است که الوند امسال با سه دروازه‌بان آماده و ششدانگ راهی مسابقات می شود.

به گزارش "همدان فوتبال" مرتضی کاشی که همراه تیم در اهواز به سر می برد از وضعیت دروازه بان های این تیم در فصل جدید گفت که این مصاحبه را در زیر می‌خوانید:

شرایط دروازه بان هایتان تیم برای فصل جدید چطور است ؟

خوشبختانه در حال حاضر سه دروازه بان آماده و ششدانگ در اختیار داریم زرین ساعد که یکی از دروازه بان های با تجربه فوتبال کشور است در کنار صدرابهبانی و حامد ریاحی سه دروازه بان آماده الوند برای مسابقات پیش رو می باشد.

سه دروازه بان امسال الوند در یک سطح هستند؟

بله هر سه شرایط مطلوبی دارند و با تمرینات خوبی که انجام می دهند هر لحظه آماده حفاظت از دروازه تیم هستند فقط حامد ریاحی دچار آسیب کوچکی شده که قطعا به بازی برابر استقلال نخواهد رسید.

صدرا بهبانی از دروازبان های جوان و بومی همدان می باشد وضعیت او را چگونه ارزیابی می کنید ؟

صدرا دروازبان جوان و بسیار آینده داری است و امسال رقیب جدی برای زرین ساعد به حساب می آید .

از عملکرد این دروازه بان راضی هستید؟

به نظر من که مربی اش هستم عملکرد قابل قبولی دارد و من اطمینان دارم می تواند در آینده بهتر از این ها هم باشد .

وضعیت تیم را برای مسابقات امسال چطور می بینید؟

امسال تیم بهتری را نسبت به فصل گذشته در اختیار داریم و قطعا یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر خواهیم بود.

بازی با استقلال اهواز را چطور ارزیابی می کنید؟

بازی اول همیشه حساسیت ویژه دارد و استقلال نیز تیمی با تجربه ایی است که مهره های خوبی را به خدمت گرفته است ولی ما با بردی که برابر ملی و حفاری کسب کردیم با روحیه مضاعف با په زمین مسابقه خواهیم گذاشت و انشالله با دست پر به همدان باز خواهیم گشت.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن