يدي در نشست خبری باشگاه الوند:

چرا ترمز ما می‌شوید؟!

b_150_100_16777215_00_images_stories_yadi-0.jpg

نشست خبری باشگاه الوند صبح امروز و با حضور بهرام یدی، رضا طلایی‌منش و علیرضا صفی‌زاده در جمع خبرنگاران جهت پاسخگویی به سوالات و ارائه توضیحات در خصوص وضعیت فعلی باشگاه برگزار شد .

به گزارش خبرنگار "همدان فوتبال"، ابتدا بهرام یدی با صحبت‌های خود گله‌های خود را در خصوص مشکلات موجود با خبرنگاران در میان گذاشت که مشروح آن را در زیر می‌خوانید.

افق روشنی در پیش رو ندیدیم!

یدی ابتدا در خصوص کناره‌گیری الوند گفت: صحبت از انصراف ما به دو دلیل مطرح شد؛ یکی از آنها عدم تمایل مهندس سیفی‌زارعی در مقوله تیم‌داری بود که با خرید سهام ایشان نگذاشتیم تیم از همدان خارج شود.

دلیل دوم صحبت از انصراف این بود که ما افق روشنی در پیش‌روی خود نمی‌دیدیم زیرا هیچ‍‌کدام از آقایان از ما حمایتی نکردند.

مگر درخواست صدور مجوز برای ما درباره تغییر کاربری یک زمین منافع شخصی در پی دارد؟!

پس از اعلام انصراف، فقط بالغ بر 800 ایمیل به ما مخابره شد!

پس از اینکه از لیگ دسته یک کناره‌گیری کردیم، تماس‌های بیشمار با ما گرفته شد. حتی در این میان بالغ بر 800 ایمیل به ما مخابره شد که مضمون آن درخواست عدم انصراف الوند بود؛ این‌ها بازارگرمی نیست!

چرا ترمز ما می‌شوید؟!

در بحث تغییر کاربری زمین، 1 میلیارد و 100 میلیون به سود باشگاه شد اما هزینه‌های کل ما 2 میلیارد و 800 میلیون تومان بود! کسی پرسید مابقی این هزینه‌ها از کجا تامین شد؟ امسال هم که 4.5 میلیارد از جیب خود خرج کرده‌ام.

آیا یک مرد پیدا می‌شود که از جیب خود صد میلیون برای فوتبال همدان خرج کند؟! با تمام این تفاسیر این هجمه انتقادات تخریبی به سمت ما سرازیر شده است. من انتقاد سازنده را قبول دارم و از آن استفاده می‌کنم اما انتقادات تخریبی به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

بخش خصوصی را برای ما چماق نکنید! مگر گناه کرده‌ایم که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنیم؟ چرا ما را دلسرد می‌کنید؟ چرا ترمز ما را می‌کشید؟!

همدانی‌ها آنالیز تیم ما را به رقبا می‌دادند!

هرچه حاشیه داشتیم از داخل استان بود! افرادی از همدان تیم ما را آنالیز می‌کردند و اطلاعات کامل آن را در اختیار رقبای ما قرار می‌دادند. آنالیز کار درستی است ولی افرادی از داخل قصد ضربه زدن به تیم را دارند.

هیات فوتبال؛ خداحافظ !

هیات فوتبال که خداحافظ! اگر هیات فوتبال نهاد دلسوزی است، برای حل مشکلات ما کاری کند! انگار نه انگار عیوقیان مسئول فوتبال این شهر است! مگر ما از بورکینافاسو (!) آمده‌ایم؟! این چند روزه ساختار فکری من به هم ریخته! به ما کمک کنید!

با توجه به بضاعت خویش، تیم را در بهترین شرایط بستیم!

نسبت به بضاعت خود تیم را در بهترین شرایط بستیم و اگر اتفاقی نیفتد امسال جزو تیم‌های مدعی صعود خواهیم بود اما یکی از بزرگترین مشکلات ما در این فصل، فشردگی برنامه بازی‌هاست.

روی رده‌های پایه‌ باشگاه مانور نمی‌دهیم!

به دلیل هزینه‌های بالای امسال نمی‌توانیم روی رده‌های پایه مانور بدهیم اما مربی امیدها مشخص شده و این تیم از هفته آینده تمرینات خود را شروع می‌کنند. قرار بود برای امیدها امتیاز لیگ دسته یک بخریم اما این موضوع میسر نشد.

نظرات   

+1 #2 بهرام 1392-06-30 01:22
انسان هایی مانند آقای یدی به تعداد انگشتان یک دست هم در استان نداریم

+2 #1 همدانی 1392-06-27 23:58
ماشاالله به این همه غیرت دست مریزاد بزرگوار الهی همیشه شاد باشی آقای یدی

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن