نسبت به دیگر تیم های لیگ یکی آماده تریم
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 06 شهریور 1392 13:52
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 827
مرتضی عزیز محمدی بازیکن 28 ساله تهرانی الوند است که در تیم لیگ برتری پیکان پدیده شد و در تیم های پاس ، شاهین بوشهر و سنگ آهن بافق سابقه بازی دارد از جمله خرید های جدید الوند است که حسابی با جو این تیم و بازیکنانش اخت شده و طبق گفته هایش از انتخاب الوند راضی و خوشحال است،
به گزارش "همدان فوتبال"، مصاحبه با این بازیکن خوب را در زیر میخوانید :
حضورت در الوند را تبریک می گوییم...
عزیز محمدی: تشکر می کنم، امید وارم با الوند روز های فوتبالی خوبی داشته باشیم.
چطور شد الوند را انتخاب کردی؟
عزیز محمدی: بی حاشیه بودن الوند دلیل انتخابم بود، راستش را بخواهید از حاشیه های باشگاههای فوتبالی واقعاً خسته شده بودم و دوست داشتم در یک باشگاه بی حاشیه به فوتبالم ادامه دهم که خوشبختانه الوند که در این زمینه شهرت زیادی دارد به سراغم آمد...
جز الوند پیشنهادات دیگری هم داشتی؟
عزیز محمدی: خوشبختانه پیشنهادات امسالم زیاد بود و حتی از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد داشتم اما همانطور که گفتم می خواستم یک فصل بی حاشیه در یک تیم بی حاشیه داشته باشم، جایی که نگرانی از بابت عملی نشدن قول های مسئولانش نداشته باشم...
پیشنهادات لیگ یکی ات از کدام تیم ها بود؟
عزیز محمدی: شهرداری یاسوج ، صنعت نفت آبادان، پدیده و پاس همدان از پیشنهاداتی بود که مطرح شد.
حتماً سابقه حضورت در پاس و شهر همدان تأثیر زیادی در انتخاب الوند داشت؟
خوب وقتی در پاس بودم با شهر همدان و مردمش آشنایی پیدا کردم و فهمیدم اینجا نسبت به دیگر شهر ها بهتر است ، بله شناختی که از همدان داشتم بی تأثیر نبود.
الوند فصل قبل را چطور دیدی؟
عزیز محمدی: الوند پدیده فصل گذشته لیگ یک بود و اخبار زیادی از این باشگاه و تیم فوتبالش شنیده می شد، به عنوان تیمی که اولین بار است حضور در لیگ دسته اول را تجربه می کند واقعاً سنگ تمام گذاشت...
به نظرت این تیم می توانست لیگ برتری شود؟
عزیز محمدی: اکثر فوتبالی ها معتقد بودند این تیم صعود می کند یا حداقل به پلی آف می رود اما همه شاهد بودند که این تیم را در هفته های پایانی گرفتار حاشیه کردند، شاید اگر الوندی ها تجربه کافی را داشتند و با سلامت فوتبال بازی نمی کردند الان لیگ برتر بودند.
تیمی که برای فصل جدید بسته شده را چطور می بینی؟
عزیز محمدی: به نظرم نقل و انتقالات موفقی داشتیم و امسال هم مدعی هستیم.
از تمرینات چه خبر؟
عزیز محمدی: تیم در حال بدنسازی است و طبق برنامه تمرینات در حال پیگیری است، شخصاً معتقدم نسبت به دیگر تیم های لیگ یکی آماده تریم چرا که تمریناتمان را در زمان مناسبی شروع کردیم.
بازی دوستانه هم انجام داده اید؟
عزیز محمدی: فعلاً نه، تمرینات بدنسازی و آماده سازی که تمام شود قطعاً بازی دوستانه هم انجام می دهیم، شکر خدا کادر فنی تیممان همه جوره حواسشان جمع است.
حرف پایانی ...؟
عزیز محمدی: امیدوارم با مدیریت خوب مهندس یدی و تفکرات کادر فنی و همچنین تلاش مجموعه الوند بتوانیم این تیم را راهی لیگ برتر کنیم.