مهاجم تازه وارد تیم الوند:

از ته دلم می‌خواهم الوند لیگ برتری شود

b_150_100_16777215_00_images_stories_alvand_logo.gifمهاجم تازه وارد تیم الوند اعتقاد دارد که خط حمله الوند کارنامه خوبی در گل زدن دارد .

به گزارش "همدان فوتبال"، قاسم اکبری طی گفت و گوی کوتاهی پاسخگوی سؤالات شد.

حضور شما در تیم الوند را خوشامد می گوییم،نحوه حضورت در این تیم چگونه بود؟

اکبری: فصل گذشته در تیم اتکا با الوندی ها همگروه بودیم ، نام و آوازه این تیم از گروه هم فراتر رفته بود و الوند تبدیل به پدیده لیگ یک شده بود ،همین موضوع باعث شد وقتی مسئله پیشنهاد مطرح شد قبول کنم و با میل و رغبت الوندی شوم.

الان از انتخابت راضی هستی؟

اکبری: بله واقعاً انتخابم خوب بود... هم به لحاظ آرامشی که اینجا دارم و هم به لحاظ تیم قدرتمندی که هستیم واقعاً راضی هستم. بازیکنان الوند واقعاً صمیمی و خوش برخورد اند و من که یک شخصیت احساساتی دارم اصلاً احساس نمی کنم یک بازیکن تازه وارد هستم.

به نظرت الوند امسال می تواند مدعی صعود باشد؟

اکبری: ما گروه سختی  داریم " گروه مرگ " عنوان بهتری است،از طرفی تیممان جوان است هر چند الوند شکل غالب خود را از فصل قبل حفظ کرده و به عقیده خود ما بازیکنان و اهالی فن تیم قدرتمندی آماده حضور در رقابت ها کرده ایم اما برای صعود باید تلاش زیادی بکنیم. به نظرم اگر بخواهیم می توانیم به لیگ برتر صعود کنیم.

الوند فصل قبل در خط حمله با مشکلاتی مواجه بود،مصدومیت ، بد شانسی و ... به نظرت امسال در خط که پست تخصصی شماست کم و کسری وجود ندارد؟

اکبری: به نظرم امسال خط حمله تکمیل است چون بازیکنان خوبی در این پست داریم، نمی خواهم الکی تعریف کنم اما همه ما بچه های حمله الوند کارنامه خوبی در گل زدن داریم، خود من در هر تیمی بودم حداقل 9 الی 10 گل زده ام.

رقابت در این پست چطور است؟

اکبری: چون همه بازیکنان اخلاق مدار و خوش خلق هستند، رقابتمان هم دوست داشتنی است، در عین رفاقت رقابت هم می کنیم تا تیممان موفق باشد.

حرف آخر...؟

اکبری: از ته دلم می خواهم الوند لیگ برتری شود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن