سامره: کسانی که به ما اتهام فوتبال کثیف می زنند، میخواهند برد پاس را لوث کنند
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 22 فروردين 1390 04:51
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1364
مهاجم پاس همدان گفت: تیم پاس هیچ وقت فوتبال کثیفی را به نمایش نگذاشته و کسانی که این حرفها را مطرح میکنند قصد دارند برد پاس را لوث جلوه دهند.
مهاجم تیم پاس همدان در گفت و گو با "پايگاه اطلاع رساني فوتبال همدان" درباره اتفاقات بازی با راهآهن اینچنین توضیح داد: اتفاقات بازی از زمانی آغاز شد که داور برای ما پنالتی گرفت.
وي افزود: در صحنهای که منجر به خطای پنالتی شد، بازیکن تیم راهآهن با فرهاد خیرخواه درگیری فیزیکی پیدا کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که داور از صحنه دور شده بود و کمک داور شاهد این درگیری بود و به داور اطلاع داد. به دلیل اینکه این درگیری در محوطه جریمه صورت گرفته بود داور اعلام ضربه پنالتی کرد.سامره درباره اتهاماتی که به بازی پاس مقابل راهآهن داده شد، اظهارداشت: بعد از برد ما مقابل راهآهن حرفهایی مطرح شد مبنی بر فوتبال کثیف در پاس اما باید بگویم که پاس هیچ وقت فوتبال کثیف نمایش نداده است.
وي ادامه داد: در بازی مقابل راهآهن نیز داور 95 درصد صحنههای 50-50 را به نفع راهآهنیها گرفت و حتی قبل از اعلام پنالتی برای ما، برای آنها پنالتی گرفت.
مهاجم پاس همدان درباره درگیری فیزیکی یکی از بازیکنان راه آهن با مدیرروستا گفت: من صحنه درگيري را نديدم . آن بازیکن فحاشی ميکرد و حتی به من نیز حرفهای ناسزا زد اما به دلیل اینکه تیم ما با یک گل جلو بود، فقط او را تشویق کردم و نخواستم درگیری ایجاد شود.
مهاجم تیم پاس اظهارداشت: تمام سعی و تلاشمان این است که پاس در لیگ برتر بماند. مدیریت این تیم خیلی خوب است و دیدگاهشان وسیع و بزرگ است. از وقتی که مدیریت باشگاه عوض شده امتیازات خوبی را گرفتهایم و مدیرروستا هم از نظر فنی خیلی بالاست.