یک انتقال و 7 سال حاشیه
وقتی با اخلاقترین مربی فوتبال از کوره درمیرود!
- توضیحات
- نمایش از دوشنبه, 18 اسفند 1393 16:19
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 1443
از هرکس انتظار میرفت از حسین فرکی که همگی آن را با اخلاق خوبش میشناسیم کمتر توقع میرفت که بخواهد در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان و ملوان سر صحبت در خصوص انتقال پاس به همدان را باز کند. موضوعی تکراری که در 7 سال اخیر خیلیها به آن پرداختهاند و در این بین مربی سابق تیم ملی هم دوباره پروندهای را بازخوانی کرد که پرداختن به آن از حوصله خارج است!
به گزارش "همدان فوتبال"، پاس سال 86 به همدان آمد و پس از آن همواره مورد هجمه انتقادها قرار گرفت. اتفاقی که بیش از حد تصور به آن پرداخته شد و بدتر اینکه سقوط این تیم به لیگ دسته يك فوتبال باشگاههای کشور در سال 90 خوراک خوبی برای منتقدان فراهم کرد.
از همان ماههای نخست این انتقال ابتداییترین افرادی که در صف انتقاد این تصمیم قرار گرفتند عادل فردوسیپور با برنامهاش بود. پیشکسوتان پاس نیز بارها و بارها دولت و تربیتبدنی وقت را مورد انتقاد قرار دادند تا پاس همیشه در همدان سوژه انتقاد مردان فوتبالی و حتی غیرفوتبالی باشد!
آن زمان دستاندرکاران ورزش همدان و مسئولان باشگاه پاس بر این عقیده بودند که برنامه 90 حياطخلوت افرادي شده بود كه هدفگذاري آنها از اين برنامه تشويش اذهان عمومي عليه سياستهاي دولت و نظام مقدس جمهوري اسلامي در امر ورزش بهويژه فوتبال بوده است.
آن روزها فردوسيپور در حالي بر هجمه انتقادهاي شخصي و يكطرفه خود عليه واگذاري تيمها در برنامه 90 افزوده بود كه دولت را بارها مقصر اين انتقالها میدانست و موجب تحريك و تشويش اذهان عمومي میشد.
البته در سالهای اخیر تنها فردوسیپور دست به انتقادهاي ناجوانمردانه علیه پاس نزده و خیلی از افراد از جمله حسن حبیبی و سردار آجرلو بارها به این موضوع پرداختهاند.
آجرلو بارها تصمیم گرفت به هر نحوی که شده است با مساعدت رفقایش پاس را به تهران بازگرداند. اما هربار با سد محکم نفرات متعصبی چون کاظم اولیایی روبهرو میشد. اولیایی به عنوان نخستین مدیرعامل باشگاه پاس همدان یکبار با انجام مصاحبهای جالب اعلام کرد: «هر سازمانی برای خودش تعریف و شرح وظایف دارد و با توجه به همانها پیش میرود. ما نمیتوانیم به سازمانی شرح وظایف بدهیم. براساس همین شرح وظایف بود که نیروی انتظامی هم که وظیفه خودش را برقراری نظم و امنیت میدانست در سال ۸۶ تصمیم گرفت تیمداری نکند.»
عبدالحمید رمضانی، مدیرعامل فصل قبل پاس هم چندبار مقابل هجمههای منتقدان ایستاد. وي که استاد بازی با کلمات بود یک بار اعلام کرد: «زمانی که سردار احمدیمقدم فعالیتهای پاس را متوقف کرد آقایان دلسوز پاس کجا بودند؟ کارهای این آقایان مثل این است که بنده الان ۶ سال است پدرم فوت کرده است اما هرچند وقت یکبار بروم سر قبرش و فاتحه بخوانم. خیلی از تیمهای مطرح این کشور مثل بانک ملی، آرارات، کشاورز و خیلیهای دیگر به طور کلی منحل شدند و دیگر هیچ اسمی از آنها نیست. اگر آن زمان که تصمیم به توقف فعالیتهای پاس گرفته شده بود، تیم به همدان نمیرفت الان همان وضعیت بانک ملی هم برای پاس پیش میآمد.»
چیزی که پیداست اینکه این حرف و حدیثها از همان روز نخست انتقال پاس تهران به همدان زاییده ذهن برخی افراد شده و تداوم هم خواهد داشت. اما اینکه در روزهایی که پاس در وضعیت خوبی در لیگ یک به سر میبرد حسین فرکی، سرمربی فعلی سپاهان و سابق فولاد خوزستان که همه وي را با اخلاق خوبش میشناسیم در نشست خبری پیش از بازی سپاهان و ملوان درخصوص انتقال پاس به استان همدان سخن به میان آورد دور از تصور است! وي در جایی درخصوص پاس سر صحبت را باز کرده که هیچ ارتباطی به انتقال آخرین قهرمان ایران در آسیا به همدان ندارد! و این سوال پیش میاید که هدف از طرح این موضوع چیست و آیا سناریوی جدید حاشیهسازی در پاس کلید خورده است؟
قطع به یقین این حواشی علیه پاس همدان ادامه خواهد داشت. حرفهایی که هیچوقت نتیجه نخواهد داشت. خیلیها در این 7 سال کوشیدهاند تا انتقال پاس به همدان را غيرقانوني جلوه دهند و مغرضانه به همدانيها تاختهاند، اما نباید فراموش کرد که این انتقال تصمیم تربیت بدنی وقت و ناجا بوده و مشخصاً این انتقال، تصمیم چشم بستهای نبوده است.
منبع: همدان پیام
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال