تسویه بدهی های میلیاردی دغدغه بزرگ مدیرعامل پاس
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 07 خرداد 1393 01:27
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 1105
انباشته شدن بدهی های میلیاردی پاس به طلبکاران ریز و درشت فوتبالی و غیر فوتبالی در این هفت سال اخیر حاصل تغییرات متعدد در راس مدیریت استان و بی برنامگی نظارتی بر امور مالی تیم پاس است .
پاس در مجموع این هفت سال اخیر چیزی حدود شش میلیاردتومان بدهی را تولید کرده که محصول بی تدبیری در نظارت بر عقدقراردادها است .
قطع به یقین این بدهی ها سرجمع قراردادهایی است که هرگز تاثیر مثبتی برای پاس نداشته چرا که در این چند سال جز پسرفت فوتبالی چیزی عاید همدانی ها نشده است .
از مدیران هزینه بر در راس باشگاه گرفته تا قرارداد با بازیکنان و مربیانی که هیچ گاه موفق به سیر صعودی تیم پاس نشدند بلکه بر سقوط این تیم هم نقش پر رنگی ایفا کردند .
اکنون لیست طلبکاران فوتبالی پاس مشتمل از افرادی است که جزو بی تاثیرترین نفرات تیم بوده و نتوانسته اند در در مسیر صعود که این روزها رویای دست نیافتنی همدانی ها شده، موفق عمل کنند .
در این سال ها بازیکنانی به تیم پاس ملحق شدند که جز بار مالی بالا تاثیری بر موفق نمودن تیم نداشتند ضمن اینکه قراردادهای سوری بین عوامل باشگاه و نفراتی تحت عنوان دستیار، ماساژور، آنالیزور و ... بر انباشته شدن بدهی های باشگاه سنگینی کرد.
از سوی دیگر بی توجهی به مطالبات بازیکنان بومی پاس در این چند سال اخیر نیز منجر به تلنبار شدن بدهی های آنان در باشگاه شده است.
مصطفی یوسف علیزاده، هادی بلوری، مهرداد رضایی، مصطفی سلگی، حجت چهاردولی، بابک صمدیان، محمد بهگندم و سایر مربیان و بازیکنان بومی پاس در ردیف طلبکاران میلیونی قرار دارند.
در این چند سال توجهی به مطالبات مالی آنها نشد تا میزان طلبشان قابل توجه جلوه کند هر چند تمام حق و حقوق آنها محفوظ بوده و انتظار می رود با روی کار آمدن بهرام یدی به عنوان مدیرعامل بومی تیم تمامی بدهی های این دسته از بومی ها تسویه شود.
نکته جالب توجه در اینجاست که چگونه مدیری که برنامه مالی خود را به هیات مدیره ارایه می دهد و به ریز فهرست میزان هزینه ها را قبل از شروع فصل در قالب برنامه مدیریتی خود اعلام می کند در انتها افزون بر آن، رقم های نجومی را در تراز بدهی ها به ثبت می رساند!
بدهی هایی که در صرف رقم های میلیونی آن نه تنها فرآیند تاثیرگذار برا تیم نداشته بلکه منجر به وخیم تر شدن اوضاع مالی باشگاه شده است.
این روزها بدهی های کمرشکن پاس ارمغان مدیرعاملان سابق روی میز بهرام یدی مدیرعامل جدید باشگاه قرار گرفته تا او جور قبلی ها را در تسویه حساب های مالی با طلب کاران بکشد.
هر چند بهرام یدی بومی ها را اولویت قرار داده اما چاره ای جز تسویه با بومی و غیربومی نیست. در روزهای اخیر طلب قابل توجهی از کسبه بازار شهر همدان پرداخت شده است. بازاریانی که سال ها از پاس طلب داشتند و دستشان از دریافت حق و حقوقشان کوتاه بود.
بهرام یدی از بدو ورودش به پاس سعی کرده حتی از حساب شخصی خود مطالبات بازاریان را بپردازد. وی معتقد است که مهم تر از غیربومی ها، همشهریانش هستند که برخی از آنها از حجب و حیا صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند!
یدی می کوشد تا سایه بزرگترین نقطه ضعف پاس را از این باشگاه برچیند. او به خوبی می داند که بدقولی های گذشته و خوشبینی های کاذب و ضمانت های پوشالی که برای دلخوش قراردادن طلبکاران به عنوان ترفند از سوی مدیران بکار گرفته می شد، سبب بی اعتمادی ها در سطح فوتبالی کشور شد به گونه ای که امروزه خیلی ها فوتبالیست ها و مربیان تمایل به آمدن به پاس دارند اما مانع مشترک آنها انباشته شدن بدهی ها باشگاه و بدحسابی ها است.
حالا بهرام یدی می کوشد این رویه را تغییر دهد و حس اعتمادسازی را در آنها بالا ببرد.
او می داند که هر چهار گزینه مدنظرش یک شرط مشترک دارند که پرداخت پول و تسویه بدهی ها است.
اکنون که نام مربیان بزرگ و صاحب نامی نظیر اکبر میثاقیان، داوود مهابادی، حسین خطیبی و ابراهیم قاسمپور برای سرمربیگری پاس برسرزبان ها است که البته دو نفر آنها نهایی شده اند اماهر یک در صورت هموار شدن شرایط مالی حاضر به پذیرش مسوولیت نخواهند بود.
به هر حال فارغ از بدهی ها، تیم پاس برای استارت مناسب در جذب بازیکنان و کادر فنی مجرب و مناسب حداقل نیاز به دو میلیاردتومان اعتبار اولیه دارد.
نویسنده: میثم ناصرنژاد