ماجراي پرحاشيه 130 ميليون پرداختي استاندار به پاس در شب عيد!
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 24 فروردين 1393 17:24
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 1417
ليگ دسته يك فوتبال كشورمان هراندازه كه براي تيم پاس پاياني خوشايند داشت اما خوش شانس بوديم كه حواشي نوروز امسال در اردوي تمريني اين تيم باعث نشد كه تيم دچار سرنوشت تلخ شود.
به گزارش "همدان فوتبال"، در روزهاي پاياني سال گذشته اعضاي تيم پاس در انتظار پرداخت بخشي از مطالبات خود بودند تا با خيال آسوده تعطيلات نوروزي را سپري كنند اما مبلغ واريزي استاندار جنجال بزرگي در اين تيم ايجاد كرد تا جايي كه بازيكنان دست به اعتصاب زدند و سرمربي تيم هم تصميم به ترك همدان گرفت.
سرآغاز اين ماجراي جنجالي واريز 130 ميليوني استانداري به باشگاه براي پرداخت مطالبات بود. مبلغي كه عاشوري مدعي است استاندار براي شخص او به باشگاه پرداخت كرده اما رمضاني تاكيد دارد كه با هماهنگي مديران بالادست خود اين پول را صرف مطالبات و عيدي كاركنان، تيم و حتي بانوان فوتباليست كرده است.
عاشوري در اين باره مي گويد: شب عيد با استاندار تماس گرفتم تا سال جديد را به وي تبريك بگويم كه استاندار گفت مبلغي را از پرداختي خودم به باشگاه داده ام تا مطالبات شما را پرداخت كنند اما اين چنين نشد و باشگاه توجهي به دستور استاندار نكرد!
اما در اين بين عبدالحميد رمضاني مديرعامل باشگاه پاس همدان هم اين پول پرداختي را حق تمامي اعضاي باشگاه مي داند كه شب عيد بايد با دريافت مبالغي صرف نيازهاي عيدانه خانواده خود مي كردند.
محسن عاشوري از اين اقدام رمضاني دلخور مي شود اما با اين حال با دريافت واريز 30 ميليون تومان از قرارداد خود وارد فاز جديد از حواشي تيمش مي شود كه رمضاني تاكيد دارد كه خود وي هم در اين اتفاق نقش داشته است.
سرمربي سابق پاس همدان در خصوص اتفاقات تعطيلات نوروزي و جدايي اش از تيم گفت: من زماني كه به تيم آمدم 30 درصد از مطالباتم مربوط به زماني كه با مدير روستا در تيم بوديم را طلب داشتم اما براي كمك به تيم بخشيدم. اما در همان سالي كه تيم از ليگ برتر به ليگ يك افتاد من يكبار از رمضاني گزيده شده بودم و به همين دليل قرارداد فصل جاري را با دقت و درج شروط لازم منعقد كردم.
عاشوري افزود: يكي از شروم قراردادم اين بود كه طبق تاريخ هاي درج شده مطالباتم را دريافت كنم و اگر باشگاه كوتاهي كرد بعد از مهلت 15 روزه به آنها ضمن فسخ قرارداد تمام مطالبات را تا همان تاريخ دريافت كنم. من در قراردادم صداقت به خرج دادم و حرفه اي عمل كردم.
وي اضافه كرد: بايد زودتر از اين ها از پاس مي رفتم. كساني كه به تعهدات كتبي و شفاهي خود عمل نمي كنند كار كردن با آنها سخت است. من 20 دي ماه با پاس قرارداد بستم و در سه تاريخ بايد مطالباتم را پرداخت مي كردند. حتي دو هفته قبل از پايان مسابقات هم بايد با من تسويه مي شد كه اين چنين نشد. شب عيد زنگ زدم به استاندار تا سال جديد را به وي تبريك بگويم كه استاندار گفت مطالبات شما را از پرداختي خودم به باشگاه دادم كه با شما تسويه شود اما وقتي پيگير شدم فقط 30 ميليون به من دادند.
من چند روز مانده به پايان سال گذشته تمرينات قدرتي را با بازيكنان انجام دادم اما مدام گفتن بگذاريد بازيكنان بروند و بعد تعطيلات مي آيند. من اين كار را كردم كه قواي بدني بازيكنان در اين چند روز تعطيلي افت نكند.
با اين حال پنجم فروردين به همدان آمدم تا تمرين تيم را آغاز كنيم اما فقط پنج بازيكن خود را به كادر فني معرفي كردند و خبري از ساير نفرات نبود كه بعد متوجه شدم به دليل مسايل مالي اعتصاب كرده اند. البته بهدرخواست معاون باشگاه تمرين را به تاخير انداخته بوديم چرا كه او درخواست كرد كه 10 بازيكن اجازه گرفته اند كه يك روز ديرتر به همدان بيايند. من هم ديدن هفت روز تا قبل از بازي با پارسه زمان داريم و مي شود تمرين را منظم برگزار كرد. اما در روز پنجم كه همه بايد در تمرين حضور مي يافتند فقط 5 نفر آمدند و عده اي هم مثل اميد خورج با لباس شخصي در مهمانسراي ورزش بود.
مديرعامل گفت اين ها براي پرداختن نشدن قراردادهايشان سرتمرين حاضر نشدند كه من به او گفتم مگر شما قول نداديد پرداخت كنيد. بعد آن موضوع در دفتر مديرعامل باشگاه حاضر شدم و گفتم با اين شرايط نمي شود كار كرد كه او مدعي شد محمد علوي تا پايان امشب بازيكنان را جمع مي كند و در پاسخ به او گفتم پس تيم را به علوي بدهيد تا مربيگري كند. من هم به تهران بازگشتم اما دو روز بعد آن قضيه هم كه مديرعامل باشگاه تماس گرفت و گفت بازيكنان آماده تمرين هستند، گفتم تيم در تهران تمرين كند تا براي بازي با پارسه آماده شود.
من يك ماه قبل از پايان سال به مديرعامل درخواست دادم كه قبل از بازي با پارسه تهران در اين شهر اردو بزنيم. خب اغلب بازيكنان پاس از حومه تهران هستند و مي شد با برپايي اردو در تهران از هزينه ها صرفه جويي كرد. شما حساب كنيد كه بازيكنان غيربومي در همدان بايد سه نوبت غذا بخورد اما در تهران بازيكنان به خانه هايشان مي رفتند. اما باشگاه توجهي به اين موضوع نكرد.
گفتن شرايط مالي مناسب نيست و حتي اين مسايل را با استاندار مطرح نكردند. به نظرم هزينه هاي اردوي تهران با همدان برابري مي كرد. تيم از نظر من و به لحاظ نظم و انضباط به هم ريخته بود و فقط حرف و شعار شنيده مي شد. من از استاندار همدان قدرداني ويژه مي كنم چرا كه عامل نيفتادن تيم به ليگ دسته دو بود. حتي آقاي افتخاري هم كمك شاياني به تيم داشت اما در مجموعه باشگاه نم وجود نداشت. شرايط هموار نبود و من هم از نيامدن بازيكنان برسر تمرين معترض بودم. وقتي آنها نمي آيند تمرين من چكار مي توانم بكنم. مگر من بايد به زمين بروم و بازي كنم. تيم تمرين درست و حسابي نداشت تا مقابل پارسه تن به شكست بدهد.
من نمي خواستم اين صحبت ها را داشته باشم اما مصاحبه رمضاني در يكي از خبرگزاري ها باعث شد حقايق را بگويم. من 30 ميليون دريافت كرده ام و جوابگوي تصميمات خودم هستم. كن طبق قراردادم عمل كرده ام و مربيگري در فوتبال حرفه اي را كاملا مي دانم.
اما مديرعامل باشگاه پاس همدان نيز براي شفاف سازي اين اتفاقات اين چنين موضوع را تشريح كرد كه عاشوري به صورت شفاهي اعلام كرده مطالبات دوره گذشته خود را مي بخشد و شروطي را مطرح كرد كه من در قرارداد زيرباز آن نمي رفتم اما او گفت كه قرارداد را فسخ نمي كند و ما هم صداقت به خرج داديم تا همكاري صورت بگيرد.
رمضاني بيان داشت: استاندار همدان شب عيد 130 ميليون تومان به حساب باشگاه واريز كرد اما قرار نبود مطالبات عاشوري را تسويه كنيم. اگر عاشوري اين چنين ادعاي دارد بين خود او و استاندار است و به من ربطي ندارد. مديران بالادستي به من گفتند كه اين واريزي را صرف پرداختي هاي بازيكنان، كادر اداري، مطالبات فوتبال بانوان و ساير نفرات كنم. به هر حال شب عيد بود و همه به پول نياز داشتند. نمي گنجيد كه همه پول را به عاشوري بدهم و با هماهنگي مديران بالادستي مبالغ را تقسيم كرديم. عاشوري هم 30 ميليون تومان گرفت. از قبل هم 12 ميليون به او داديم تا در مجموع 42 ميليون به اضافه شش ميليون پاداش در طول حضورش به او پرداخت كرده باشيم.
مديرعامل باشگاه پاس همدان خاطرنشان كرد: عاشوري وقتي پس از تعطيلات ابتدايي نوروز به همدان آمد هفت بازيكن برسر تمرين بودند كه او به نفرات گفت شما هم تمرين نكنيد. من در جلسه با او خواهش كردم كه نرود و شرايط خوبي نيست. البته او معترض بود كه چرا پول بازيكنان داده نشده كه طبيعي بود وقتي پولي نيست چه پرداختي مي شود داشت. گفتم كه علوي و خورج با تلاش خودم بازيكنان را به تمرين بازمي گردانند و سپس او براي استراحت به اتاقش بازگشت اما ساكش را برداشت و به تهران رفت بدون اينكه خداحافظي كند. رسم رفاقت اين بود كه خداحافظي كند. هر چند من مدير بالادست او بودم و بايد با من هماهنگي مي كرد اما چون عاشوري در دوران بازي هافبك بوده و با پاسكاري ارتباط برقرار مي كرده، خبري از هماهنگي با مديريت باشگاه نبود!
بعد اين قضايا كه به تهران رفت با او تماس گرفتم و گفت براي همكاري دو شرط دارد. همه مطالبات او و محسن گروسي را پرداخت كنيم و دوم اينكه تمرين تيم در تهران باشد.
پول كه نداشتيم پرداخت كنيم و براي اردوي تهران كه پنج روز تعيين كرده بود هم روزانه 5 ميليون تومان بايد هزينه مي شد. عاشوري طوري شرط گذاشت كه انگار مديرعامل باشگاه است. از طرفي كار او اصولي نبود. مگر فوتبال زمين خاكي است كه سرمربي ساكش را بردارد و برود!
منبع: همدان پيام
نظرات
پارسال كه اميدخان طيرى تيمو ششم تحويل گرفت بدون پول و پاداش تيمو آورد پلى آف
چون به نظم وانظباط اهميت ميداد كسى جرات نميكرد بى انظباطى بكنه
ولى آقايانى رمضانى بخاطر رفيق كثيفش خورشيدى كه اصلاًتا حالا جايى مربى نبوده رو آورد وتيمو بيچاره كرد
بعدشم تيم وقتى ميفتاد دست به دامان اميد طيرى شدن كه اومد وبدون پول وبخاطر شهرش تيمو نجات داد
فقط اميدخان طيرى
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال