الوند شناسنامه فوتبال همدان است، المثني ممنوع!

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_hamkaran_naser_nejad_22.jpgاين روزها اخبار ناخوشايندي را از فوتبال همدان مطلع مي شويم و اين دست آخري ادغام تيم هاي فوتبال الوند و پاس و حضور تنها يك تيم در رقابت هاي فصل جاري ليگ دسته يك كشور است كه قطعا تحقق اين پروژه ابتكاري از سوي غير فوتبالي ها! اجحاف در حق استعدادهاي فوتبال استان همدان خواهد بود و اعتبار و جايگاه فوتبال استانمان را زير سووال مي برد.

به گزارش "همدان فوتبال"، الوند به اذعان اهالي فوتبال همدان به عنوان شناسنامه فوتبال همدان محسوب مي شود و اينكه در سطح شهر مطرح شده كه امتياز اين تيم به فروش برسد و مديران اين باشگاه تيمداري پاس همدان را تقبل كنند، به واقع خيانتي بزرگ به فوتبال همدان است كه امروزه در جايگاهي رسيده كه دو تيم در ليگ دسته يك كشور داشته باشد.

اين روزها علي رغم مخالفت مديران الوند با فروش امتياز اين تيم، فشارها عليه آنان زياد شده و حتي سبب شد تا اكبر عابدي عضو هيات مديره باشگاه كه عرق و تعصب خاصي به اين تيم دارد هم وارد گود شده و مقابل هجمه ها بايستد.

با اين حال هم چنان فشارها بر روي باشگاه الوند همدان تشديد شده و گفته مي شود حتي اينگونه مطرح شده كه اگر امتياز باشگاه به فروش نرسد، مديران باشگاه توقع كمك استاني نداشته باشند!

مطرح شدن اين گفته ها در محافل فوتبال قطعا باعث افزايش دلسردي ها از اتفاقات اين روزهاي فوتبال استان مي شود. واگذاري امتياز تيم الوند به فرض اينكه كمكي براي تقويت تيم پاس باشد، تصميم درستي نيست و مديران اين باشگاه هم راضي به اين اقدام نيستند.

باشگاه الوند اكنون به عنوان يك برند شناخته شده در فوتبال ايران مطرح است و بازيكنان فوتبال كشور براي پيوستن به اين تيم جان مي دهند چرا كه مديران الوند همواره به تعهدات خود به خوبي عمل كرده اند و اگر هم كمك مالي به آنان شده، صرف تقويت تيم شده و نبايد اين كمك ها هم همچون پتك به سر آنها كوبيده شود.

بهرام يدي و علي سيفي زارعي از سرمايه گذاران شناخته شده استان همدان به شمار مي روند كه قطعا جز خدمت به جوانان فوتبالدوست همداني، منفعتي در تيمداري نصيبشان نمي شود و حتي هزينه هاي صرف شده در اين دو سال اخير نيز شفاف و قابل ارايه است.

حال اينكه صدها جوان مستعد فوتبال همدان با آرزوي قرارگرفتن در دو تيم پاس و الوند تلاش مي كنند و اين دو باشگاه مسير رشد و تعالي آنها به شمار مي رود كه حذف يكي از دو تيم قطعا شرايط را براي آنان هم سخت مي كند.

از سوي ديگر الوند و پاس به عنوان دو برادر در كنار هم، رقابت بسيار خوبي را براي رشد فوتبال همدان شروع كرده اند كه نتايج هر دو تيم در روند نتيجه گيري آنان تاثير بسيار مثبت گذاشته و مي توان با حمايت بهتر، يكي از اين دو تيم را روانه ليگ برتر كرد.

در اين هزينه هاي هنگفت مصرفي در فوتبال، گناه اين سرمايه داران بخش خصوصي چيست كه صرفا دنبال خدمت به فوتبال اين استان هستند. اگر نباشند كه بايد فاتحه همين حداقل توجهات را هم بايد خواند.

آيا در اين شهر كسي پيدا مي شود يك ميليون براي توسعه فوتبال هديه كند. آيا سرمايه داري اين ريسك را به جان مي خرد كه در فوتبال هزينه ميلياردي كند. اگر هم كمكي در كنار اين هزينه ها شده صرفا وظيفه اي است در قبال كمك به رشد و پويايي فوتبال استان. بنابراين نبايد سرمشق رهايي پاس از مشكلات فعلي را الوند ناميد چرا كه اين تيم از بدو تولدش در ليگ همدان رشد يافته و به همت دلسوزاني نظير يدي، سيفي زارعي و طلايي منش به بلوغ امروزي رسيده است.

صدور شناسنامه المثني براي الوند به نام پاس پروژه درستي به نظر نمي رسد و بهتر است مبتكران اين طرح، براي حل مشكلات پاس چاره اي ديگر بيانديشند.

نویسنده: میثم ناصرنژاد

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن