جملات ماندگار رمضانی (طنز)
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 29 تیر 1392 01:09
- دسته: تحلیل و نقد
- بازدید: 1597
مدیرعامل سابق باشگاه پاس در طول دوران مدیریتش در پاس مصاحبههای زیاد و جالبی انجام داده که در این برهه مرور برخی از آنها خالی از لطف نیست.
به گزارش "همدان فوتبال"، حالا که به گذشته مینگریم جملات آن قدر جذاب و جالب جلوه میکند که انتخاب از میان آنها کار واقعا دشواری بود البته به دلیل جذابیت زیاد ما هم یک پاسخ طنز به آن اضافه کردیم که جذابتر شود!
ما جملات را مینویسیم. قضاوت باشد با شما!
*من پرچمدار مبارزه با تبانی هستم!
همدان فوتبال: سلام بر پرچمدار محروم!
*اگر بقال سرکوچه ما هم با کسی تماس گرفته بود ما را محروم کنید!
همدان فوتبال: بقال سر کوچهتون که فکر نکنم ولی ... شاید هم بقال سر کوچهتون با تلفن شما تبانی کرده و خبر ندارید!
*گردن ما رابزنند تا درس عبرتی شود برای دیگران اما با مدرک!
همدان فوتبال: حالا که کمیته انضباطی مدرک رو کرده رو حرفت هستی حاجی؟!
*در فصل گذشته و در فصل قبلتر در محدوده پاس همدان هیچگونه تخلفی صورت نگرفته این را با مدرک میگویم و پای این مسئله محکم میایستم!
همدان فوتبال: راستی محدوده پاس تا کجاست که اونجا محکم وایسادید؟!
* در قانون 41 فيفا هم اقدام به تباني جرم است چه برسد به تباني!
همدان فوتبال: حالا آنقدر مسلط بودید و اینجوری شد؟!
*درد فوتبال ما فقط تبانی، زدوبند و تبانی با داوران نیست. دوپینگ هم در لیگ یک بیداد میکند!
همدان فوتبال: حاجی یعنی دوپینگ هم کردی؟!
*تا هر وقت که نگویند برو با قاطعیت برای پاس خدمت خواهم کرد!
همدان فوتبال: برو!
*حسی در درونم میگوید لیگ 18 تیمی است!
همدان فوتبال: عجب حس قوی و درستی داری حاجی!
* اگر خدا بخواهد و این قسمت و روزی مردم همدان باشد این تیم دوباره به لیگ برتر صعود خواهد کرد!
همدان فوتبال: پس خواست خدا و روزی مردم نبوده که نشده!؟ ضعف کاری شما که اصلا این وسط نقشی نداره !!!
*در همه جا نشسته بودند که من زمین بخورم اما مکرشان به خودشان بازگشت و خدا بهترین مکرکنندگان است!
همدان فوتبال: البته که خدا بهترین مکر کنندگان است!! تازه به خودشون هم برگشت!!!
*در این یک سالی که به عنوان مدیرعامل در تیم پاس فعالیت میکنم پاکی را در همدان معنا کردم!
همدان فوتبال: عجب معنای عمیقی!
*خداوند حق را به حقدار میرساند.
همدان فوتبال: رساند!
*بهترین پاداش برای بازیکنان ما شادی و خوشحالی مردم همدان است و بازیکنان ما برای پول بازی نمی کنند!
همدان فوتبال: پس قرارداد برای چیه دیگه؟! بعد از انتخاب مدیرعامل جدید تو کمیته انضباطی معلوم میشه که هیچ کدوم برای پول بازی نمی کردند!!!
*روسیاهی زمستان به زغال ماند!
همدان فوتبال: هوای این زمستان بس ناجوانمردانه سرد است!
*بار دیگر تأکید میکنم باشگاه پاس از هر حیث پاک بوده و ما به خودمان اطمینان کامل داریم!
همدان فوتبال: چه اصرار عجیبی هم به پاکی بوده حالا؟!
*ما در راستای پاکسازی فوتبال قدمهای زیادی برداشتیم!
همدان فوتبال: بفرما! بازم پاکی...دیدی گفتم!
*حسنزاده گفت تنها دلیلی که برای صدور این رأی داشتیم این بود که احساس کردیم مجموعه شما از اتفاقات و تبانیهای موجود بین تیمهای دیگر مطلع بودید و آن را دیر به اطلاع سازمانهای رسیدگی مربوط رساندید!
همدان فوتبال: نیرو زمینی هم که کشک دیگه !!!
*واقعاً فدراسیون فوتبال کار بسیار خوبی را انجام داد تا فوتبال از انسانهای ناپاک، پاک شود!
همدان فوتبال: آره والا! خوب کاری کرد. شما هم از پاکی زیاد بود که محروم شدید!
*اگر تبانی کرده ام پس چرا 6 ماه محروم شدم؟
همدان فوتبال: ببینید! حاجی نا راضیه. حاجی چقدر دوست داری؟ بگو تا همونو انجام بدن. 6 سال بسه؟!
*مگر من مرده ام که کسی در پاس تبانی کند؟
همدان فوتبال: راست میگه دیگه، تا خودش هست دیگه چرا بقیه !!!
*من به خودم و کسانی که با من کار می کنند ایمان دارم و می دانم که همه آنها پاک هستند!
همدان فوتبال: بازم صحبت از پاکی شد! بابا! ایها الناس! پاس پاکه! تازه از بازپروری برگشته !!!
نويسنده: روزبه كاظمي
نظرات
اینا همش حرفایی که رو دل نگارنده مونده بود آورده اینجا زده .. چرا چون فکر میکرد میتونه لباس مدیر عاملی باشگاه رو به تن کنه ولی این لباس به تنش خیلی گشاد بود :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
اگه مرد باشید تائید میکنید پیغام رو بدون ویرایش
و البته عین حقیقت. :roll:
ترکیدم از خنده!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
دم نویسنده گرررررررررررررررررررررم! 8) ;-)
مردم از خنده !!! :lol:
واقعا بعضی ها وقتی بعضی حرفا رو میزنن به بعدش فکر نمی کنن، مخصوصا اینکه خودشونم میدونن چی کار کردن .... یا مردم رو مثل خودشون فرض میکنن ؟؟؟؟ :-*
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال