گلر پاس همدان:
پاس یک برند است نباید در لیگ یک بماند
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 23 شهریور 1393 14:22
- دسته: خبر
- بازدید: 584
مهرداد بشاگردی بدون تردید یکی از بهترین گلرهای لیگ دسته یک فوتبال ایران محسوب می شود. دروازه بانی که دو بار همراه با نفت آبادان توانسته به لیگ یک صعود کند و فصل قبل هم عملکرد درخشانی در تیم های ابومسلم و استقلال اهواز داشت.
به گزارش "همدان فوتبال"، بشاگردی با سال ها تجربه بازی در تیم های مختلف کشور توانسته جایگاه خوبی نزد گلزهای ایرانی داشته باشد.
وی در خصوص پیوستنش به تیم پاس گفت: قبل از پاس در تیم استقلال اهواز زیرنظر داوود مهابادی کار کردم. وی مربی با اخلاق، باتجربه و موفقی در فوتبال کشور بوده و کارنامه درخشانی در لیگ یک دارد. وقتی به من پیشنهاد حضور در پاس شد بی درنگ پذیرفتم چرا که داوود مهابادی سرمربی این تیم شده بود و از طرفی پاس یک برند در فوتبال ایران است که البته نباید در لیگ یک بماند.
افزود: همه باید برای موفقیت تیم کمک کنند. امسال لیگ یک بسیار سخت تر از سال های قبل است چرا که باتوجه به شرایط لیگ برتر خیلی از بازیکنان به لیگ یک سرازیر شدند. همه تیم ها هم برای صعود به لیگ برتر هزینه بالایی را اختصاص داده اند. ما هم تیم خیلی خوبی داریم. منتهی برای موفقیت و صعود به لیگ برتر همه ابزارها باید مهیا باشد. فقط نباید از کادر فنی و بازیکنان و مدیریت باشگاه انتظار داشت چرا که در این موفقیت وقتی هواداران، خبرنگاران و مسوولان کمک حال پاس باشند، این فوتبال همدان است که از این شرایط مفید سود می برد. ما به همدان آمده ایم که در کنار موفقیت تیم، در پیشرفت فوتبالی خود هم تلاش کنیم.
وی بیان داشت: خوشحالم که به پاس آمده ام و اکنون در کنار داوود مهابادی زیر نظر صابر محسن دوست مربی خوش اخلاق، با سابقه و باتجربه کار می کنم و حسن روحی هم با دانش بالا در امور بدنسازی تیم توانسته ما را آماده حضور قدرتمند در لیگ یک کند. دو سه هفته تمرین بدنسازی بسیار سنگینی در همدان سپری کردیم و اردوی کیش و مشهد هم بسیار مطلوب بود. مهمتر از این ها همدلی و صمیمت اعضای تیم است. همه ما یک هدف واحد را دنبال می کنیم که رسیدن به لیگ برتر است. با لیگ برتری شدن پاس مطمئن باشید همه سود می کنند.
بشاگردی خاطرنشان کرد: سال قبل با 36 امتیاز هم صعود مسجل به لیگ برتر مسجل شد. این یعنی اینکه با پیروزی در بازی های خانگی هم می شود صعود کرد. ما باید از شرایط میزبانی های خود کمال استفاده را داشته باشیم که البته تماشاگران نقش کلیدی در این موفقیت خواهند داشت. وقتی بتوانیم بازی های خانگی را با برد قطعی به پایان ببریم صعود به لیگ برتر راحت تر می شود.
وی در پاسخ به این سووال که چقدر فیکس بودن در بازی برایش مهم است، گفت: برای من فرقی نمی کند چه کسی در ترکیب اصلی باشد. مهم موفقیت تیم است چرا که ما دورهم جمع شده ایم تا تیم پاس موفق باشد. به هر حال وقتی بازیکنی تلاش می کند قطعا فرصت بازی پیدا می کند. ما بازی های پرشماری پیش رو داریم و بازیکنی که سعی بیشتری داشته باشد جایش در ترکیب اصلی است. البته مابقی هم قطعا برای موفقیت تیم تلاش می کنند و همه نقش بسزایی در موفقیت تیمی خواهند داشت. امیدوارم امسال سال لیگ برتری شدن پاس باشد و نزد مردم همدان سربلند باشیم.