مهاجم پاس:
یک فصل پرگل را برای پاس رقم می زنیم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 23 شهریور 1393 13:41
- دسته: خبر
- بازدید: 541
مهاجم پاس همدان گفت: یک فصل پرگل را برای پاس همدان رقم می زنیم و می خواهم علاوه بر موفقیت تیم، به آقای گلی مسابقات برسم.
علی یونسی در گفتگو با "همدان فوتبال" افزود: با سپری کردن دوره بدنسازی رفته رفته به شرایط آرمانی نزدیک می شوم و ذر بازی دوستانه کیش هم توانستم گلزنی کنم. شرایط خوبی را در اردوی تدارکاتی کیش و مشهد سپری کرده ایم و امروز هم آماده بازی هستم.
وی اضافه کرد: امسال ترکیب بسیار خوبی را در تیم داریم، در تمامی پست ها بازیکن توانمند داریم و با این شرایط یکدست می توانیم یک حضور قدرتمند در لیگ یک و جام حذفی داشته باشیم.
یونسی اظهار کرد: برای ما موفقیت پاس بسیار مهم است و برای مهاجمان هم گلزنی مقابل حریفان می تواند این خواسته را به حقیقت تبدیل کند. الان هم آماده حضور پرقدرت در جام حذفی هستیم. من برای هربازی یک گل کنار گذاشته ام. البته باید دید صلاحدید کادر فنی چه خواهد بود اما سعی خودم را برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم می کنم. ما تیمی یکدست و هماهنگ داریم. مهم نیست چه کسی یا کسانی فیکس بازی می کنند. مهم این است که همدل و متحد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: من به پاس آمده ام تا در تیمی که داوود مهابادی تشکیل دهنده آن است بتوانم موفق عمل کنم. قطعا همه بازیکنان و مربیان در کنار مدیریت باشگاه به صعود فکر می کنند. البته در این راه سخت باید مسوولان و هواداران هم حمایت کنند. وقتی همه ابزار قهرمانی آماده باشد رسیدن به لیگ برتر دور از دسترس نیست.