مشاوره قلعه‌نویی ربطی به حضور طیری در پاس ندارد

b_150_100_16777215_00_images_stories_ramezani-ab.jpgمدیرعامل باشگاه پاس با تاکید بر اینکه هیچ قراردادی با قلعه نویی نبسته گفت: برای ما موفقیت صعود به لیگ برتر مهم است نه اینکه این موفقیت توسط چه کسی حاصل شود.

به گزارش "همدان فوتبال"، عبدالحمید رمضانی در خصوص انتخاب امیر قلعه نویی به عنوان مشاور فنی خود ضمن بیان مطلب فوق گفت: من از قلعه نویی خواستم که مسائل فنی تیم پاس را به عنوان مشاور فنی به من گوشزد کند.

وی در همین خصوص افزود: ما برای این کار هیچ قراردادی با قلعه نویی نبستیم و وی نیز به خاطر مردم همدان و رابطه ای که با من داشت این مسئولیت را قبول کرد.

رمضانی در پاسخ به این پرسش که آیا در قرار داد طیری پیش بینی شده که از قلعه نویی به عنوان مشاور فنی مدیرعامل باشگاه پاس استفاده شود، تاکید کرد: شاید با توجه به اینکه طیری دستیار قلعه نویی در تیم های مس کرمان و استقلال بوده این شبهات ایجاد شود اما این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد و همانطور که گفتم هیچ قراردادی بین وی و باشگاه پاس منعقد نشده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا حضور قلعه‌نویی باعث نمی شود که در صورت کسب نتایج خوب توسط طیری این موضوع مطرح شود که این نتایج به خاطر مشاوره های قلعه نویی بوده است، تاکید کرد: برای ما موفقیت تیم پاس و صعود به لیگ برتر مهم است نه اینکه این موفقیت توسط چه کسی حاصل شود.

مدیرعامل باشگاه پاس تاکید کرد: ما یک بدهی بزرگ به استان همدان داریم و آنهم صعود به رقابت های لیگ برتر است بنابراین به حمایت مسئولان استانی همه تلاش خود را می کنیم تا به این مهم دست پیدا کنیم ضمن اینکه فراموش نکنید شیر همواره شیر است حتی اگر پیر شده باشد. درست است که پاس در همدان بازی می کند اما پاس همیشه پاس بوده و پتانسیل صعود به رقابت های لیگ برتر را داریم.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن