قلعهنویی فقط مربی نیست، او برند است
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 04 بهمن 1391 15:09
- دسته: خبر
- بازدید: 866
سرمربی پاس همدان گفت: شاگرد و دوست قلعهنویی بودن برایم افتخار است و او فقط یک مربی نیست.
به گزارش "همدان فوتبال"، امید طیری در مورد شرایط تیم پاس همدان، اظهار داشت: خوشبختانه وضعیتمان در حال حاضر نسبت به گذشته بهتر شده است. پاس بازیکنان خوبی دارد اما یک مقدار از لحاظ روحی و روانی به هم ریخته بود. ما تنها کاری که در این مدت کردیم اینکه شرایط روحی بازیکنان را تقویت کردیم. خودم همدانی هستم و به خاطر اینکه پاس بازیکنان بومی در اختیار دارد به این تیم آمدم.
سرمربی پاس همدان در مورد پاسخ به این سوال که آیا در قرارداد او برای صعود به لیگ برتر شرط صعود تعیین شده است یا خیر گفت: اصلا چنین چیزی نیست، اما هدف ما صعود به لیگ برتر است. همیشه قهرمانی در اولویت کاری من بوده است. فصل قبل زمانی که شیرین فراز در خطر سقوط قرار داشت، این تیم را در اختیار گرفتم و با کارهایی که کردیم به فکر صعود بودیم. همه تیمها میخواهند که صعود کنند.
طیری در پاسخ به این سؤال که پاس چقدر شانس صعود دارد، عنوان کرد: ما در دور برگشت به غیر از شهرداری یاسوج با سایر تیمهای مدعی در خانه بازی داریم، اگر از 10 بازی 6 یا 7 پیروزی را کسب کنیم، قبل از اتمام بازیها میتوانیم به لیگ برتر صعود کنیم.
وی در مورد اینکه گفته میشود قلعهنویی باعث شده است تا او سرمربی پاس شود، گفت: این برایم افتخار است که شاگرد و دوست قلعهنویی هستم. اگر او هم مرا قبول کند، افتخار دیگری است. آیا زمانی که استقلال جنوب را به لیگ دسته اول آوردم و تیم دانشجویان را قهرمان کردم، قلعهنویی باعث شد که به این تیمها بروم؟
سرمربی پاس همدان عنوان کرد: من خودم شخصا از قلعهنویی خواستم که در کنار تیم ما باشد چون نام و شخصیت وی باعث میشود که تیم ما احساس بزرگی کند. او هم قبول کرد که در هر فرصتی که توانست در تمرینات و مسابقات در کنار تیم باشد. من به این حرفها اهمیت نمیدهم، به نظرم در حال حاضر قلعهنویی تنها یک مربی نیست بلکه برند محسوب میشود