کنایه مالک باشگاه الوند به دبیر هیات فوتبال:
بعید می دانم آقایان توانایی خرید آب معدنی هم داشته باشند
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 11 آذر 1393 12:18
- بازدید: 1400
مالک باشگاه الوند همدان با اشاره به انصراف خود از تیمداری در لیگ دسته دوم و واگذاری الوند به هیات فوتبال همدان گفت: آقایانی که همواره خواهان ماندن الوند در همدان بودند حالا دین خود را ادا کنند.
بهرام یدی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، اظهار کرد: هزینه های تیمداری سرسام آور است پس نامه ای به هیات فوتبال همدان ارسال و در آن انصراف خود از تیمداری را اعلام کرده ام.
وی افزود: تصمیمی که گرفته ام بی قاعده نیست و مردم همدان بدانند که این تصمیم به سود الوند خواهد بود. برای الوند تا امروز هزینه کردم و امروز دیگر صرف هزینه های سنگین در لیگ دو برایم ممکن نیست.
وی با بیان اینکه مسئولان با چند کارخانه مثل فولاد ویان وارد مذاکره شدند تا از الوند مثل پاس حمایت شود، اضافه کرد: هزینه های تیمداری سرسام آور است. ما نه بازیکن ترانسفر می کنیم و نه بلیت فروشی داریم که درآمد زایی کنیم به همین دلیل هیچکس حاضر نیست دیگر در فوتبال سرمایه گذاری کند.
یدی خاطرنشان کرد: در پاس هم مشکلات مالی داریم. تامین منابع مالی چه در تیم های خصوصی و چه در تیم هایی که تحت حمایت دولت هستند بسیار سخت است و من هم دیگر نمی توانم بیشتر از این هزینه کنم. خیلی ها این انگ را به من می چسبانند که او متمول و برج ساز است در حالی که آپارتمان چهار واحدی هم ندارم!
مالک باشگاه الوند در پایان اعلام کرد: تیم را به هیات فوتبال واگذار می کنم تا آقایانی که دایه مهربان تر از مادر بودند برای الوند دلسوزی کنند! دبیر هیات فوتبال همیشه خواهان ماندن الوند در همدان بود، حالا تیم را به او می دهیم. البته بعید می دانم او از برآورده کردن نیازهای تیم حتی خرید آب معدنی بربیاید!
گفتنی است؛ "وحید بیگم جانی" مدیرعامل باشگاه الوند همدان روز گذشته از تعطیلی تمرینات این تیم به دلیل انصراف مالک باشگاه از تقبل هزینههای این تیم خبر داده بود.
تیم الوند همدان تا پایان دور رفت مسابقات لیگ دسته دوم با کسب 9 امتیاز در رده پنجم گروه چهار این رقابتها قرار گرفته است.
نظرات
من بهت میگم چرا!! چون میدونستی نتیجه گرفتن الوند یعنی بدبخت شدن پاس همون کاری که خودت تو الوند انجام میدادی و تیم رو همیشه به رخ پاس میکشیدی و آخرش هم به مراد دل رسیدی و مدیر پاس شدی برای اینکه کارهات بهتر پیش بره نبودن الوند یعنی نبودن رقیب. الوند رو که به باد دادی پاس هم با این نتایجش دو هفته دیگه قعر جدول میره. چی میخوای از جون فوتبال همدان؟
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال