هافبک شهرداری همدان: در بوشهر دو حریف داریم!
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 29 مهر 1395 23:38
- بازدید: 680
بازی های زیبا و موثر محمدمهدی عسگری هافبک تکنیکی و نفوذی شهرداری همدان این روزها به چهره تماشاگرپسند هواداران فوتبالدوست همدانی تبدیل شده است.
به گزارش "همدان فوتبال"، هافبک وفادار و با اخلاق شهرداری همدان در هفته های اخیر یکی از بازیکنان تاثیرگذار در موفقیت تیمش بوده بخصوص در دیدار مقابل سردار بوکان که با دو پاس گل و یک پنالتی، ستاره بازی ها بود.
عسگری درباره این بازی می گوید: بازی با بوکان نیمه متفاوت داشت و در نیمه دوم در شرایطی که شروع خوبی داشتیم اما مصدومیت ناگهانی میثم زمانی کار برای برتری ما بسیار سخت شد.
در ادامه با ورود به موقع رسول رضایی تیم جان تازه ای گرفت و توانستیم با ارایه بازی تک ضرب و ترکیبی خط دفاعی سردار بوکان را دچار مشکل کنیم و با نفوذ به قلب دفاع آنها چندین موقعیت گلزنی ایجاد کنیم.
وی درباره حضور به عنوان هافبک چپ در تیم شهرداری گفت: همیشه عاشق این پست بوده و هستم چرا که بهتر می توانم پابه توپ حرکت کنم و با سایر بازیکنان ارتباط تاکتیکی موثرتر برقرار کنم.
هافبک شهرداری با تمجید از شرایط فنی تیمشان گفت: خداروشکر تیم روند روبه رشدی را طی می کند و از حاشیه ها به دور است. تاکنون هم نتایج مفیدی کسب کرده ایم و این موفقیت مرهون برنامه ریزی دقیق اعضای کادر فنی و تلاش وافر بازیکنانمان است.
عسگری درباره دیدار این هفته تیمشان مقابل شاهین شهرداری بوشهر گفت: می دانیم که در بوشهر کار راحتی نداریم و قبل از شاهین، حریف ابتدایی ما آب و هوای این شهر است. تیم شاهین از مدعیان اصلی صعود به شمار می رود و رقابت سخت و دشواری داریم.
وی تصریح کرد: البته تیم ما برای صعود به دور دوم به هیچ تیمی رحم نمی کند و با قدرت برای کسب سه امتیاز این دیدار که برای ما خیلی هم با ارزش است، به بوشهر می رویم.
عسگری با گلایه مندی از کم توجهی مسوولان به تیم شهرداری همدان گفت: ماهنوز پاداش صعود سال قبل را دریافت نکرده ایم و این شرایط اصلا به سود تیم نیست. اکنون که در هفته هفتم هستیم درصد بازیکنان ما از 10 درصد عبور نکرده و این از نظر روحی روانی برای اعضای تیم مطلوب نیست و انتظار می رفت حداقل تا 30 درصد از قراردادها پرداخت می شد.
وی با این حال از اعضای هیات مدیره و مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بخاطر تلاش و زحمات دلسوزانه قدردانی کرد.
هافبک شهرداری همدان همچنین با قدردانی از کادر فنی این تیم گفت: کادر فنی جوان، با دانش با تفکرات هجومی داریم و قطعا در آینده خیلی چیزها از این مربیان موفق خواهیم دید.