واکنش تند کاپیتان جمشیدیان:

مدیرعامل پاس را از داخل لپ لپ درآوردند!

b_150_100_16777215_00_images_gallery_1997885_409.jpgتیم فوتبال پاس همدان، از ابتدای فصل جاری تاکنون در بدترین شرایط چند سال اخیر خود به سر می برد به طوری که با این وضعیت موجود این تیم را باید کاندیدای حتمی سقوط بدانیم

.

به گزارش "همدان فوتبال"، این تیم در نیم فصل دوم بازیکنان زیادی را از دست داد و تنها مهره موثر و باتجربه ای که توانست جذب کند احمد جمشیدیان، بازیکن ملی پوش و سابق تیم های ملوان، راه آهن، سپاهان و استقلال تهران بود که به گفته خودش با اصرار مسئولین استان آمد تا به تیم شهرش کمک کند بلکه در لیگ یک کشور بماند.

اما با گذشت 6 هفته از حضور این بازیکن باتجربه در تیم متوجه شده است که همتی برای ماندن پاس در لیگ یک وجود ندارد و به همین خاطر از ادامه همکاری با این تیم ریشه دار صرف نظر کرده است. احمد جمشیدیان، روز گذشته پس از شکست سنگین مقابل پارسه، در گفتگو با پایگاه خبری ورزش 5، صحبت هایی را مطرح کرد که کمتر در طول این همه سال بازیگری اش بر زبان آورده است

.

احمد جمشیدیان، ابتدا در خصوص انتخاب و حضورش در تیم پاس همدان، در حالی که پیشنهادهای بسیاری داشت، گفت: واقعیتش اینکه من علاقه ای به حضور در لیگ دسته یک را نداشتم. اگر قصد بازی کردن در لیگ یک وجود داشت به پیشنهادهای تیم های بالای جدولی که برای صعود به لیگ برتر تلاش می کنند جواب مثبت می دادم.

به خاطر اینکه تمایل و همچنین انگیزه ای برای حضور در لیگ دسته اول را نداشتم به همه آن ها جواب منفی دادم. متاسفانه شرایط نامساعدی که تیم پاس از اول فصل داشت و اینکه این روند تا نیم فصل هم ادامه دار شد، بسیاری از بزرگان و مسئولین استان و همچنین مربیان قدیمی از من خواستند تا به تیم شهرم کمک کنم.

بنده نیز با اصرار این عزیزان و فقط صرفا برای کمک به تیم پاس آمدم و تصورم این بود که حداقل این تیم را در لیگ دسته اول کشور حفظ کنیم.

اما متاسفانه پس از گذشت این 6 هفته متوجه شدم که همه مسئولان استان کمر همت بستند تا این تیم را به دسته 2 کشور سقوط دهند. متاسفانه انگار مسئولین از این تیم خسته شده اند و هیچ کدام شان اعتقادی به ماندن این تیم ندارند و تیم پاس فعلی، کاملا همانند یک بچه سر راهی دست به دست می شود

.

جمشیدیان، در باره مشکلاتی که در تیم پاس وجود دارد، اظهار کرد: ما هیچ گونه مشکلی در درون زمین نداریم. به نظر من تیم ما از لحاظ فنی جزو 3،4 تیم خوب لیگ یک محسوب می شود.

تمام بازیکنان ما قابلیت های فنی خیلی خوبی دارند. اما متاسفانه بیرون از زمین هیچ گونه امکاناتی وجود ندارد. ساده ترین و پیش پا افتاده ترین امکانات یک تیم همانند البسه ورزشی در تیم ما محیا نیست.

من برای کمک آمده بودم و تا کنون هم یک هزار تومانی از این تیم نگرفتم و تا آن جایی هم که می توانستم کمک کردم اما بازی با پارسه آخرین بازی من بوده و دیگر نمی توانم در این تیم با این شرایطش ادامه دهم.

به خاطر اینکه برای ماندن پاس در لیگ یک هیچ تلاش و حمایتی وجود ندارد. همه کمر همت بستند تا این تیم را از شهر خارج کنند یا نهایتا به لیگ 2 یا 3 سقوط دهند تا بودجه ای صرف آن نکنند

.

بازیکن سابق استقلال، با اشاره به پیشنهادات تمامی تیم های بالای جدولی لیگ یک، در اول فصل و نیم فصل خاطرنشان کرد: تقریبا از تمامی تیم های بالای جدولی لیگ یک پیشنهاد داشتم. بنده اول فصل در تیم پیکان حضور داشتم. پس از اینکه رای کمیته انضباطی مبنی بر سقوط پیکان به لیگ یک صادر شد من از این تیم جدا شدم.

با وجود اینکه می دانستم پیکان تیمی بود که به لیگ برتر صعود خواهد کرد و با توجه به حضور مرزبان در تیم، که رابطه خوبی نیز با وی داشتم و همچنین بودجه کافی و سازماندهی خیلی خوب، باز هم در لیگ یک نماندم چون انگیزه اش را نداشتم.

از تیم خونه به خونه، اکبر میثاقیان به من لطف داشت، بگوویچ، سرمربی مس کرمان هم همینطور و همچنین تیم ماشین سازی تبریز، که همگی به من لطف داشتند و به بنده پیشنهاد دادند اما حرفم همان بود که در لیگ یک بازی نمی کنم.

جواب مثبت من به پیشنهاد پاس یک دلیل داشت آن هم فقط مردم بودند. وقتی من پیشنهاد 300،400 میلیونی خونه به خونه، ماشین سازی و مس کرمان را رد می کنم و با پاس قرارداد می بندم یعنی اینکه بدون چشمداشت و با قرارداد سفید و فقط به خاطر مردم و کمک، به این تیم پیوستم.

از زمان حضورم تمام تلاشم را کردم تا حواشی داخل تیم جمع شود که الحمدالله همینطور هم شد. اما حواشی بیرون تیم دیگر دست من نیست.

وقتی متاسفانه استانی که با این همه قدمت، با این همه ورزش و با این همه ورزشی، مدیرعامل را از داخل لپ لپ در می آورند توقعی بیشتر از این نباید داشت.

من متاسفم به خاطر اینکه با وجود این همه مدیران ورزشی در استان که سمت های مهمی نیز در کشور دارند، مدیریت باشگاه پاس باید به دست کسی سپرده شود که هیچ بویی از ورزش نبرده است؟ معلوم نیست این شخص را از کجا آوردند! آیا مدیریت باشگاه پاس آنقدر حقیر شده که امسال عزیزی مدیرعامل آن شود؟ من متاسفم برای آن افرادی که وی را آوردند و متاسفم برای افرادی که او را حمایت هم می کنند

وی ادامه داد: شما اگر بدانید در این باشگاه چه می گذرد متعجب می شوید. بازیکن برای ناهار و شام خود و یا حتی برای یک جوراب ورزشی ساده لنگ است آن وقت پول در حساب مدیرعامل تیم مانده و خرج نمی کند. با 8،9 بازیکن در نیم فصل بدون هماهنگی سرمربی فسخ قرارداد کردند و سپس نامه فسخ بازیکنان را می برند جلوی مدیران ارشد استان می گذارند و می گویند برای این تیم یک و نیم میلیارد تومان صرفه جویی کردم! وقتی تیم در حال سقوط کردن است صرفه جویی به چه درد می خورد!؟ پس مردم و تماشاگران و هواداران تیم چه خواهند شد؟ استانی که نمی تواند برای شادی مردمانش یک تا 2 میلیارد هزینه کند به چه درد می خورد؟

کل دلخوشی مردم این استان تیم پاس همدان است که ببینید به چه روزی دچارش کردند. یعنی واقعا انقدر ما بدبخت شدیم که امسال عزیزی ها بیایند و فوتبال این شهر را به این وضع دچار کنند؟ من از روزی که آمدم یک کلمه صحبت نکردم اما اکنون خیلی اوضاع وخیم تر از این حرف هاست که بخواهم برای تان بگویم. از این پس یا جای من در این تیم است و یا جای عزیزی. یا این آقا بماند و تیم را سقوط دهد و یا من می مانم و این تیم را حفظ می کنم.

کاپیتان پاس همدان، در پایان در خصوص شکست سنگین روز گذشته برابر پارسه تهران تصریح کرد: ما در 5 بازی گذشته به غیر از بازی مقابل پارسه، از نظر فنی 70 درصد مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم و 53 موقعیت گل در این 5 بازی ایجاد کردیم و فقط 21 موقعیت گل به حریفان دادیم. اما سهم ما از گرفتن امتیاز فقط 4 امتیاز بود.

ما در زمین به غیر از گل زدن هیچ مشکلی نداریم که آن هم حل شدنی است. ما از لحاظ فنی هیچ مشکلی نداریم. اما بیرون زمین هیچ چیز وجود ندارد. وقتی تیم و بازیکنان با ماشین شخصی خود به تهران سفر می کنند و وقتی جوراب هر کدام از بازیکنان یک رنگ است، وقتی هنگام غذا خوردن 3 نفر کباب می خورند و 4 نفر تخم مرغ، وقتی بازیکنی از نیم فصل آمده و 6 بازی انجام داده و یک هزارتومانی پول نگرفته، باید هم به چنین وضعی دچار و چنین شکست سنگینی را متحمل شود.

این ها همه از عدم مدیریت است که یک نفر 70 درصد دریافتی و یک نفر دیگر صفر درصد دریافتی داشته است. من فقط یک چیزی میگویم و آن اینکه، مقصر کسانی هستند که عزیزی و امسال عزیزی را به این تیم آوردند و الان هم باید پاسخگو باشند. من که دیگر نخواهم بود اما امیدوارم در اولین فرصت این آقا را به عنوان مشکل اصلی و ریشه اصلی ناکامی تیم پاس کنار بگذارند.

منبع: ورزش5

نظرات   

0 #2 mehdi.online 1394-11-28 14:24
لعنت به کسایی که این تیم رو به این حال دراوردند و آبروی همدان رو بردند.درود بر شرف جمشیدیان که واقعیت ها رو گفت.خدا انشالله به همه کسانی که پاس رو به این حال دراوردند از هر تومنی که خوردند درد و مرض بده.لطفا تکون بخورید مردم همدان.

0 #1 سهراب 1394-11-27 10:35
بازیکن با اخلاق جناب جمشیدیان عزیز: شما به دلیل عرقی که به شهر خودتان دارید آمدید اما ای کاش بقیه آقایان هم نصف شما به آینده این تیم حساسیت داشتند. عزیز دلم وقتی هیات مدیره پاس را نگاه کنی متوجه می شوی چقدر تخصص دارند . امثال عزیزی نتیجه حضور ادمهای کوچک در جایگاههای بزرگ است. وقتی تمام هنر آقایان این است که ما اینقدر کاهش هزینه داشته ایم و هیات مدیره هم به این مساله بها می دهد. اوضاع از این بهتر نخواهد شد. شما کارنامه آقای منعم، آقای عزیزی و سایر آقایان را نگاه کنید آن موقع متوجه خواهید شد که از این افراد چیزی غیر از وضعیت موجود را نبایستی انتظار داشت.طرفداران مظلومی که در سال اول حضور پاس در همدان بدلیل استقبال زیاد ،جایی برای حضورشان در استادیوم پیدا نمی شد امروز در اثر بی لیاقتی آقایان دیگر انگیزه ای برای حضور در استادیوم ندارند.نتیجه مدیریت حال حاضر فوتبال استان سقوط الوند مظلوم به دسته 3، اوضاع اسفناک پاس ، انتقال امتیاز فوتسال غار علیصدرو....دیگر است . و متاسفانه دریغ از یک جو غیرت و احساس مسئولیت!!!!!!!!!

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن