اظهارنظر عجیب دستیار اکبر محمدی
ابراهيمي: مربي پاس شدم تا آلزايمر نگيرم
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 20 بهمن 1394 16:10
- بازدید: 692
ناصر ابراهیمی در سن 73 سالگی هنوز عطش کار در فوتبال ایران را دارد و به پیشنهاد اکبر محمدی مربی جوان پاس به کادر فنی این تیم دسته اولی اضافه شده است.
به گزارش "همدان فوتبال"، او در اين باره به خبرورزشي ميگويد: كار كنم بهتر است. كار ميكنم تا خداي ناكرده آلزايمر نگيرم البته پاي نياز مالي هم درميان است. من هنوز از خودم خانه ندارم و بهتر است در كنار حقوق بازنشستگي كه از اداره برق ميگيرم يك درآمدي هم داشته باشم تا زندگيام بهتر بچرخد.
با سمند كه اين طرف و آن طرف ميكنم خيليها تعجب ميكنند و ميگويند حتماً الگانست را پارك كردهاي.
به بعضيها به شوخي ميگويم من يك الگانس هم دارم كه در بهشت زهرا(س) پارك شده است كه هر موقع مُردم، ميآيد و من را سوار ميكند؛ خصوصاً كه اين روزها مرگ و مير فوتباليها زياد شده است.
يا سر قيمت اجناس كه چانه ميزنم ميگويند شما كه درآمد ميلياردي داشتي! در صورتي كه اصلاً اينطور نبود. زماني كه مربي پرسپوليس شدم اولين قراردادم 5 ميليون تومان بود و در نهايت هم 39 ميليون تومان از مبلغ قراردادم باقي ماند و با همه پيگيريهايي كه داشتم به حق و حقوقم نرسيدم. گلايهاي نيست.
خدا را شكر كه سالم زندگي كردم و كسي را آزار ندادم البته كه خيليها به من جفا كردند.
ناصر ابراهيمي در مورد عملكرد تيم اميد در مقدماتي المپيك ريو گفت: من اصلاً نميخواهم عملكرد اين تيم را نقد كنم. مشكل ما از برنامهريزي است. الان كه تيم ملي اميد حذف شده به شما قول ميدهم كه تا 5/3 سال بعد كاري به كار تيم اميد ندارند و بعد از 5/3 سال براي اين تيم مربي انتخاب ميكنند.
معلوم است كه در چنين شرايطي به المپيك صعود نميكنيم اما ديگر كشورها فرداي بعد از حذف كار خود را براي المپيك بعدي آغاز كردهاند. هنوز هم بر اين باورم كه ايران از نظر استعداد يكي از غنيترين كشورها در سطح منطقه و حتي جهان است. در ايرانجوان كه مربيگري ميكردم مهدي طارمي را به علي دوستيمهر معرفي كردم.
يك هفته در اردوي تيم ملي جوانان بود و بعد علي دوستيمهر به من زنگ زد كه بازيكن بهتر از او دارد!مديريت فدراسيون فوتبال ضعيف است. مديريت باشگاهها به تناوب دچار تغيير ميشود و متناسب با تغيير مديريت، مربيان تيمهاي پايه هم تغيير ميكنند و ما اصلاً برنامهاي در اين زمينه نداريم.
همه نقصانهاي مديريت در فوتبال در سايه صعود تيم ملي به جام جهاني گم شده است. خود را با صعود به جام جهاني راضي ميكنيم در حالي كه اين خيلي رخداد بزرگي نيست. ما اگر تيم اول آسيا نباشيم تيم چهارم آسيا كه هستيم بنابراين صعود به جام جهاني كه خوشحالي ندارد.
مربي اسبق تيم پرسپوليس در مورد اينكه هنوز هم با كروش مخالف است يا نه گفت: كروش البته كه مربي بزرگي است و من از حضور او در فوتبال ايران خوشحالم اما تفاوت در نگاهها آزاردهنده است. وقتي او ميگويد ما امكانات نداريم همه قبول ميكنند اما وقتي اين حرف را مربي ايراني ميزند اصلاً كسي توجه نميكند.
از ناصر ابراهيمي خواستيم به اين سؤال هم پاسخ دهد كه ادامه حضور علي كفاشيان به سود فوتبال هست يا نه؟ او در پاسخ به اين سؤال گفت: به نظرم علي كفاشيان بايد برود. او 8 سال در فوتبال ايران بود و اين مدت زمان كمي براي اجراي ايدههايش نبود! ما در اين 8 سال خيلي موفق نبوديم.
همانطور كه گفتم فقط صعود تيم ملي به جام جهاني نميتواند عامل موفقيت باشد. ما بايد در همه دورهها به جام جهاني صعود ميكرديم كه در بعضي از دورهها ناكام بوديم. فوتبال باشگاهي ما در سالهاي اخير هيچ موفقيتي نداشته، در ردههاي پايه هم موفق نبودهايم. انتقال تيمهاي تهراني كه فدراسيون فوتبال ميتوانست مانع شود و همچنين نا بساماني باشگاهها در بخش مديريت و مالي از ديگر ناكاميهاي فدراسيون فوتبال در سالهاي اخير است.
علي كفاشيان اگر چه به زعم خيليها مدير سالمي است اما بايد برود و يك مدير قويتر سر كار بيايد تا بلكه فوتبال از اين وضعيت نجات پيدا كند.