برنامه دور رفت لیگ دسته یک فوتبال کشور

پاس هفته اول میزبان شهرداری اردبیل

b_150_100_16777215_00_images_stories_toop_football.jpgقرعه کشی فصل جدید مسابقات لیگ دسته یک فوتبال کشور بعدازظهر امروز قرعه کشی شد و تیم پاس در نخستین دیدارش 26 مردادماه جاری میزبان شهرداری اردبیل خواهد بود.

به گزارش "همدان فوتبال"، برنامه کامل مسابقات پاس در دور رفت لیگ یک به شرح ذیل می باشد:

هفته اول: پاس - شهرداری اردبیل

هفته دوم: داماش گیلان - پاس

هفته سوم: پاس - فجرسپاسی شیراز

هفته چهارم: ایران جوان بوشهر - پاس

هفته پنجم:پاس - نفت مسجد سلیمان

هفته ششم: نساجی مازندران - پاس

هفته هفتم: پاس - پارسه تهران

هفته هشتم: ماشین سازی تبریز - پاس

هفته نهم: پاس - مس رفسنجان

هفته دهم: گل گهرسیرجان - پاس

هفته یازدهم: پاس - آلومینیوم هرمزگان

هفته دوازدهم: خیبر خرم آباد - پاس

هفته سیزدهم: پاس - فولاد یزد

هفته چهاردهم: آلومینیوم اراک - پاس

هفته پانزدهم: پاس - نفت آبادان

هفته شانزدهم: خونه به خونه بابل - پاس

هفته هفدهم: پاس - پیکان

هفته هجدهم: پاس - گیتی پسند اصفهان

هفته نوزدهم: مس کرمان - پاس

نظرات   

-1 #4 احمد رضا 1394-05-10 20:27
گل به سرتان آخه دیه کی میتانه صعود کنه به لیگ برتر با این بازیکانان نوری که گرفته :P

0 #3 جامانده 1394-05-08 19:00
نقل کردن علیرضا:
من فکر میکنم با توجه به بی پولیهای مداوم وعدم جذب بازیکنهای درست و حسابی و این فصل که 38 بازی فرسایشی در انتظار تیمهاست هیچ امیدی به پاس مدل 94 هم نمیشه داشت.به نظرم تیمی میتونه ادعای صعود داشته باشه که همه عواملش از اون تیم چه مالی چه معنوی وامکاناتی پشتیبانی کنه.یک سوال.شما تو این باشگاه چنین چیزی میبینید؟

نقل کردن علیرضا:
من فکر میکنم با توجه به بی پولیهای مداوم وعدم جذب بازیکنهای درست و حسابی و این فصل که 38 بازی فرسایشی در انتظار تیمهاست هیچ امیدی به پاس مدل 94 هم نمیشه داشت.به نظرم تیمی میتونه ادعای صعود داشته باشه که همه عواملش از اون تیم چه مالی چه معنوی وامکاناتی پشتیبانی کنه.یک سوال.شما تو این باشگاه چنین چیزی میبینید؟

همدان باید انتخاب کنه و هزینه هاشو برای یک تیم صرف کنه
اگر جمع هزینه های این چند تیم رو برای یک تیم می ذاشت الان تیم لیگ برتر بود.
این از وضعیت پاس این از وضعیت الوندو...

+2 #2 علیرضا 1394-05-06 09:59

+2 #1 علیرضا 1394-05-06 09:47
با این تفاسیر هیچ امیدی به پاس مدل 94 هم نیست.البته انشاالله من اشتباه میکنم.بی پولی وعدم جذب بازیکن تراز اول و........ای داد بی داد از دست مسئولان پاس

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن