عليرضا شاهسوند:

در صحنه پنالتی هیچ برخوردی با بازیکن استقلال نداشتم

b_150_100_16777215_00_images_stories_shahsavand.jpgمدافع تيم فوتبال الوند كه در پیروزی مقابل استقلال یکی از بازیهای خوب را به نمایش گذاشت، در مورد پیروزی مقابل استقلال گفت: بازی بسیار خوب بود و در همان شروع توپ و میدان را در اختیار گرفتیم ولی در ادامه متأسفانه روی یک اشتباه داوری حریفمان صاحب یک ضربه پنالتی شد.

به گزارش "همدان فوتبال"، عليرضا شاهسوند ادامه داد: وقتی با یک گل عقب افتادیم شرایط خیلی سخت و نگران کننده شده بود ولی خوشبختانه با صحبت های کادر فنی در بین دو نیمه خدا کمک کرد و با تلاش بچه ها توانستیم گل مساوی را بزنیم و خوشحالم که در نهایت از چنین دیدار سختی با پیروزی بیرون آمدیم.

شاهسوند در پاسخ به این سؤال که در صحنه مشکوک این مسابقه آیا او مرتکب پنالتی شده است، عنوان کرد: بعد از پنالتی به داور گفتم به چه دلیلی خطا اعلام کرد که داور به من اعلام کرد پایم با بازیکن استقلال برخورد داشته در صورتی که هیچ تماسی بین ما به وجود نیامد و بازیکن حریف حرفه ای گری کرد  و فکر می‌کنم داور دچار خطای دید شد.

وی  در آخر در مورد تشویق تماشاگران  و حمایت آنان از الوند در این دیدار گفت : هواداران  به ما لطف دارند و تیم را خیلی خوب حمایت کردند و من از این که شرمنده آنها نشدیم بیش از پیش احساس خرسندی می کنم.

نظرات   

0 #1 kami 1392-08-03 21:00
خطای دید داور نبود...تفلی داور در قبال حزینه ای که احالی فوتبال خوزستان کرده بودند ،احساس مسئولیت میکرد. و همین بود که گل پاس مردود شد..2 تا پنالتیش رفت به باد+خطای بازیکن اس ت قلال!!!رو خودش اعلام شد!!

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن