هیچ مشکلی با باشگاه پاس نداریم؛
موفقیت الوند و پاس موفقیت فوتبال استان است
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 03 آبان 1392 20:19
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1085
مديرعامل باشگاه الوند گفت: با موفقیت تیم پاس ما نیز خوشحال می شویم و هیچ مشکلی با این نداریم و اميدوارم پاس نیز در مسابقات لیگ دسته اول موفق باشد .
به گزارش "همدان فوتبال"، بهرام يدي عنوان کرد: متاسفانه در چند روز اخیر برخی به دنبال تفرقه اندازی بین ما و مسولان پاس همدان بوده اند که قطعا این کار به هیچ وجه شایسته فوتبال همدان نیست.
وي خاطر نشان کرد: من در روز بازی پاس برابر راهیان به ورزشگاه رفتم تا نشان دهیم ما علاوه بر اینکه هیچ مشکلی با این تیم هم استانی نداریم، بلکه از برد پاس برابر حریفان نیز کلی شادمان می شویم.
وی ادامه داد: ما با تمام قوا از تیم پاس حمایت خواهیم کرد هدف هر دو تیم موفقیت فوتبال استان است و ما باید دست در دست هم دهیم تا به این خواسته برسیم.
مديرعامل باشگاه الوند يادآور شد: در ادامه مسابقات آرزوي موفقيت براي پاس دارم و ما علاقمندیم دو تیم از استان راهی لیگ برترشود چون موفقیت الوند و پاس موفقیت فوتبال استان است.
یدی تأکيد کرد: اميدوارم آقای رمضانی و خورشیدی در ادامه مسابقات موفق باشند، پيروزي آنها سربلندي همدان است، تيمهاي فوتبال ما ميتوانند با کسب موفقيت باعث ارتقاء اين رشته در استان شوند و به عنوان یک همدانی از پیروزی های پاس و الوند در دو روز اخیر خوشحالم.
وی با تشکر از حمایت جمعی از بازیکنان و مسولین تیم پاس در بازی الوند گفت: از حمایت مسولان پاس نسبت به الوند تشکر می کنم و از حضور بازیکن با تجریه ای چون امید خورج نیز در ورزشگاه قدرانی می کنم که با حضور خود وفاق و همدلی بازیکنان الوند و پاس را به نمایش گذاشتند.
نظرات
به امید سر بلندی روز افزون هر دو نماینده شهرمان...
(نگزر ا بازی با عشایر(کرم ان شاه)کلی حال کردیماان )
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال