محسن خدابنده لو:
خوشحالی مردم یک موفقیت بزرگ است
- توضیحات
- نمایش از جمعه, 03 آبان 1392 20:08
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1139
زننده گل پيروزيبخش تيم فوتبال الوند، پس از برد برابر استقلال خوزستان در مورد صعود الوند به دور یک هشتم نهایی جام حذفی گفت: آنچه در زمین مسابقه اتفاق افتاد و زمینه ساز صعود الوند شد، عیدی خدا برای همه مردم همدان بود و ما توانستیم به بهترین شکل مزد زحماتمان را بگیریم.
به گزارش "همدان فوتبال"، محسن خدابنده لو با بیان اینکه در حال حاضر احساس خوشحالی و افتخار میکند، ادامه داد: در این روزها اتفاقات خیلی خوبی افتاد، ما مردم را شاد کردیم و جشنهای عمومی در کوچه و خیابانها شکل گرفت. ما هر چه زحمت کشیدیم، برای مردم بود و چه در داخل میدان و چه خارج از آن همه خوشحال بودند که این یک موفقیت بزرگ است.
وی در خصوص به عنوان پالتی زن آخر چه احساسی داشت گفت : واقعا کار فوق العاده سختی بود و قبل از زدن پنالتی از خدا خواستم مرا شرمنده هواداران نکند که الحمد الله همین اتفاق افتاد و دل مردم را شاد کردم.
خدابنده لو اظهار داشت: تا به امروز که اتفاقات خوبی افتاده، امروز تنها به جشن گرفتن فکر میکنم و از فردا تلاش خود را برای موفقیت در لیگ دسته اول آغاز خواهیم کرد.
وی در خصوص اینکه آیا الوند می تواند به لیگ برتر صعود کند افزود: خدا بزرگ است، فوتبال بالا و پایین زیاد دارد اما ما که در این هفت دیدار جنگیدیم و پیروز شدیم میخواهیم در آینده هم همین گونه مقابل حریفان به میدان برویم و اطمینان دارم اگر برنامه ریزی و حمایت خوبی باشد، میتوانیم به اهدافمان برسیم.
خدابنده لو در پایان گفت: من هم تلاش میکنم نظر مربیان تیم را برای حضور در ترکیب جلب کنم ولی بازی کردن یا نکردن من مهم نیست مهم موفقیت تیم است.
نظرات
همدان....همدان..................سرور کل ایران :-*
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال