سرمربی تیم ملی نونهالان عربستان:

تیمورشرقی ما را غافلگیر کرد

b_150_100_16777215_00_images_stories_shoot.jpgسرمربی تیم ملی نونهالان عربستان پس از حذف از رقابت‌های زیر 14 سال آسیا گفت: از تیمورشرقی هیچ شناختی نداشتیم و این تیم ما را غافلگیرد کرد.

به گزارش "همدان فوتبال"، عمرعبدالله عصر امروز در نشست خبری پس از بازی با تیمورشرقی اظهار کرد: هردو تیم بازی خوبی ارائه دادند، اما باید اعتراف کنم تیمورشرقی فوق‌العاده بود.

وی افزود: فکر نمی‌کردم آن ها چنین بازی زیبایی به نمایش بگذارند، تازه می‌فهمم چرا این تیم ژاپن را حذف کرده بود.

عبدالله با بیان اینکه در سال‌های بعد بیشتر از این تیم خواهیم شنید، خاطرنشان کرد: مشکل ما عدم شناخت از این تیم بود، آن‌ها ما را غافلگبر کردند.

سرمربی تیم ملی نونهالان عربستان یادآور شد: در فوتبال یک روز برنده‌ای و یک روز بازنده. امروز روز ما نبود و به هیچ‌وجه نمی‌خواهم باخت را توجیه کنم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عربستان برای این بازی‌ها هزینه سنگینی متقبل شده بود اما چرا نتیجه نگرفت، بیان کرد: تیم‌های دیگر بیکار ننشسته‌اند و روی پایه‌ها سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌اند؛ در این رده سنی نتیجه گرفتن کار آسانی نیست.

عبدالله تاکید کرد: نمی‌خواهم شکست را توجیه کنم اما واقعیت این است که برخی تیم‌ها از بازیکنانی استفاده می‌کنند که سن آن‌ها بیشتر از حد مجاز است و شاید تفاوت چند ماهه بازیکنان نتایج را رقم می‌زند.

سرمربی تیم ملی نونهالان عربستان ادامه داد: اختلافات در سن در عواملی مثل ماهیچه اثرگذار است و چنین اختلافی روی نتایج هم تاثیر می‌گذارد.

وی در پایان ابراز داشت: عربستان در پایه خیلی خوب کار می‌کند و همین تیمی که امروز از بازی‌ها حذف شد را سال‌های بعد در المپیک خواهید دید.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن