سرمربی تیم ملی نونهالان کره‌جنوبی:

AFC زمان بازی‌ها را تغییر دهد

b_150_100_16777215_00_images_stories_toop-gol.jpgسرمربی تیم ملی نونهالان کره‌جنوبی گفت: بازی‌های زیر 14 سال در گرم‌ترین زمان روز برگزار و آب و هوا فشار زیادی به بازیکنان وارد می‌کند.

به گزارش "همدان فوتبال"، کئونگ‌جون بعد از ظهر امروز در نشست خبری پس از بازی با عراق اظهار کرد: در نیمه اول بازی به هیچ‌وجه از عملکرد شاگردانم راضی نبودم اما در نیمه دوم بهتر شدیم.

وی افزود: از این بازی عبرت گرفتیم، تجربه این بازی به ما کمک می‌کند تا نقاط ضعف خود را بررسی و در بازی‌های بعدی آن‌ها را تکرار نکنیم.

کئونگ‌جون یادآور شد: داوری این بازی مشکلی نداشت و من هم هیچ‌گاه درخصوص داوری اظهار نظر نمی‌کنم؛ در چند صجنه احساس کردم عراقی‌ها قصد اتلاف وقت دارند و به همین خاطر به داور اعتراض کردم.

سرمربی کره‌جنوبی درباره زمان برگزاری بازی‌ها تاکید کرد: این تصمیمی است که AFC گرفته و ما باید تابع باشیم، اما نظر من این است که کنفدراسیون فوتبال آسیا این بازی‌ها را در زمان دیگری برگزار کند تا تیم‌ها به مشکل نخورند.

وی درباره گلزن این بازی هم گفت: تاکتیک تیمی ما مشکلی نداشت، برخی بازیکنان ما در دفاع خوب نبودند و روی اشتباهات فردی گل خوردیم؛ البته بازیکن شماره 10 عراق یک تمام‌کننده قهار بود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن