امسال هم مدعی هستیم

b_150_100_16777215_00_images_stories_talaei.jpgتيم فوتبال الوند همدان پس از فصلي پربار در ليگ دسته اول خود را براي آغازی ديگر آماده مي‌كند و به طور رسمي از 5 مرداد تمرينات اصلي خود را آغاز خواهد کرد. الوند در 2 هفته گذشته از بازيكنان جوياي نام، تست‌گيري كرد که 500 بازيكن از استان و خارج از استان در اين تست‌گيري شركت داشتند .

به گزارش "همدان فوتبال"، رضا طلائي‌منش سرمربي موفق الوند در فصل گذشته در اين فصل نيز هدايت اين تيم را به عهده دارد. با پايان تست‌گيري با اين سرمربي موفق گفتگويي انجام داديم كه با هم مي‌خوانيم.

برنامه تست‌گيري چطور بود و چه دستاوردي داشت؟

از 2 هفته پيش، بيش از 400 نفر در برنامه‌هاي تستي ما شركت كردند و هر روز از 80 نفر تست گرفتيم.

با توجه به اينكه اسكلت تيم الوند حفظ شده است در اين برنامه ما به دنبال جذب بازيكنان اميد و زير 23 سال بوديم كه خوشبختانه به آنچه مي‌خواستيم رسيديم و چند بازيكن را انتخاب كرديم.

تمرينات الوند از چه زمانی آغاز مي‌شود؟

دور تازه تمرينات از 5 مردادماه شروع مي‌شود و در نظر داريم تا پس از بررسي نقاط ضعف و قوت تیم، نفرات جديد را جذب كنيم.

چه بازيكناني را در تيررس داريد؟

هنوز تصميمي گرفته نشده است. ابتدا بايد تمرينات شروع و داشته‌هاي خود را ارزيابي كنيم. آنگاه در نقاطي كه ضعف داريم اقدام به جذب بازيكن خواهيم كرد و جاي خالي خود را پر مي‌كنيم.

چه بازيكناني از تيم جدا شده‌اند؟

مهدي رفيعي، ميلاد احمدي، ايرج لطفي، احمد سعيدي، مهران جعفري، مسعود ابطحي و ميثم زماني بازيكنان جدا شده الوند هستند.

با شروع دور تازه تمرينات چه برنامه‌هايي داريد؟

در مدت زماني كه تا شروع ليگ باقي مانده تمرينات بدنسازي را در دستور كار قرار خواهيم داد و پس از جذب بازيكنان مورد نياز نیز اردويي را در همدان دایر خواهيم كرد.

چرا اردو در همدان برگزار می‌شود؟

همدان از نظر اختلاف سطح با دریا در شرايط مناسبي قرار دارد و بهترين مكان براي اردو است. در اين اردو نيز تلاش خواهيم كرد چند بازي سنگين دوستانه داشته باشيم تا توان تيم، بيشتر محك بخورد.

عملكرد الوند از نظر فني در فصل گذشته چطور بود؟

اين را من نبايد بگويم بلكه كارشناسان بايد نظر بدهند اما از نظر فني در بهترين شرايط بوديم و عملكرد خوبي داشتيم و توانستيم پديده ليگ دسته اول باشيم و با توجه به توانمان خارق‌العاده ظاهر شويم.

آیا براي جذب بازيكنان غيربومي اقدام كرده‌ايد؟

شعار باشگاه توجه به نيروهاي بومي است و در راستاي تحقق اين شعار، گام برمي‌داريم. ابتدا تلاش خواهيم كرد تا تيم را با تكيه بر نيروهاي بومي ببنديم و نقاط ضعف خود را از بهترين‌هاي بومي تكميل کنیم سپس کمبود‌هایمان را از بازیکنان غیر بومی تکمیل خواهیم کرد.

آيا امسال تيم را در حد مدعي خواهيد بست؟

اين را من نبايد جواب بدهم بلكه اين مديران باشگاه هستند كه با توجه به بودجه خود تيم را خواهند بست. من مربي هستم و نشان دادم كه از بازيكنانم بهترين استفاده را خواهم برد اما در مجموع امسال نيز همچون سال گذشته تيم خوبي را روانه مسابقات خواهيم كرد.

داستان آرمين طلائي‌منش به كجا كشيد؟

آرمين راهي ذوب آهن شد اما مشكلاتي آنجا به‌وجود آمد كه صلاح ندانستيم بماند و برگشته است. وي بازيكن آزاد است و مي‌تواند به هر تيمي كه مايل باشد، بپیوندد.

نظرات   

+1 #2 همتی 1392-05-01 11:08
آرزوی موفقیعت برای تیم بزرگ الوند و همین طور برای جناب طلایی منش عزیز

+1 #1 mbg 1392-05-01 00:40
خدا رو شکر که آرمین برگشت ولی میلاد احمدی حیف بود یه خدا!!!!!!!!!

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن