دوست دارم کنار همشهریان خودم باشم
امکانات ذوبآهن با پاس قابل قیاس نیست
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 25 تیر 1392 17:02
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1423
هافبک همدانی سابق پاس گفت: امکانات ذوبآهن با پاس قابل قیاس نیست برای مثال روز سومی که من به اصفهان آمده بودم، 25 درصد قراردادهایمان پرداخت شد و این در حالیست که در کل فصل گذشته 25 درصد قراردادهایمان را گرفتیم.
وحیدعلیآبادی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: : اگر روزی پاس به لیگ برتر صعود کند صد در صد برای این تیم توپ خواهم زد. من دوست دارم در شهر خودم و در کنار خانواده و همشهریان خودم باشم.هافبک کنونی ذوبآهن اصفهان ادامه داد: وضعیتم در ذوبآهن مناسب است. چند روزی است که در تهران اردو داریم و پنجشنبه هم به مصاف استقلال تهران خواهیم رفت این در حالیست که در دوران بدنسازی هستیم و ترکیب اصلی تیم زیاد مشخص نیست.
وی خاطرنشان کرد: پس از دیدار برگشت پلیآف ذوبآهنیها چند بار با من تماس گرفتند و برای حضورم در اصفهان ابراز تمایل کردند.
علیآبادی اذعان داشت: از تیمهای زیادی مانند مس کرمان، داماش گیلان، راهآهن، گسترش فولاد و چند تیم دیگر پیشنهاد داشتم اما تصمیم گرفتم به ذوبآهن بپیوندم زیرا ذوبآهن تیم ریشه دار و خوبی است.
نظرات
یادش بخیر اون زمانا پاس بلد نبودی بدی با حمایت طرفدارا اعتماد به نفس گرفتی--یادم نمیره یه بازی توپ اشتبا زدی زیر پای حریف برا اینکه تماشاگرا هو ههو ت نکنن حنیف گرفدت بغل...حالا برا ما شدی بازیکن صاحب نظر و منتقد؟!!!!!!!!!!!! :eek: کار دنیاست اقای علی ابادیان زاده..............
hld
یادش بخیر اون زمانا پاس بلد نبودی بدی با حمایت طرفدارا اعتماد به نفس گرفتی--یادم نمیره یه بازی توپ اشتبا زدی زیر پای حریف برا اینکه تماشاگرا هو ههو ت نکنن حنیف گرفدت بغل...حالا برا ما شدی بازیکن صاحب نظر و منتقد؟!!!!!!!!!!!! :eek: کار دنیاست اقای علی ابادیان زاده..............
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال