دوست دارم کنار همشهریان خودم باشم

امکانات ذوب‌آهن با پاس قابل قیاس نیست

b_150_100_16777215_00_images_stories_admin_aliabadi20vahid.jpgهافبک همدانی سابق پاس گفت: امکانات ذوب‌آهن با پاس قابل قیاس نیست برای مثال روز سومی که من به اصفهان آمده بودم، 25 درصد قراردادهایمان پرداخت شد و این در حالی‌ست که در کل فصل گذشته 25 درصد قراردادهایمان را گرفتیم.

وحیدعلی‌آبادی در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: : اگر روزی پاس به لیگ برتر صعود کند صد در صد برای این تیم توپ خواهم زد. من دوست دارم در شهر خودم و در کنار خانواده و همشهریان خودم باشم.

هافبک کنونی ذوب‌آهن اصفهان ادامه داد: وضعیتم در ذوب‌آهن مناسب است. چند روزی است که در تهران اردو داریم و پنج‌شنبه هم به مصاف استقلال تهران خواهیم رفت این در حالی‌ست که در دوران بدنسازی هستیم و ترکیب اصلی تیم زیاد مشخص نیست.

وی خاطرنشان کرد: پس از دیدار برگشت پلی‌آف ذوب‌آهنی‌ها چند بار با من تماس گرفتند و برای حضورم در اصفهان ابراز تمایل کردند.

علی‌آبادی اذعان داشت: از تیم‌های زیادی مانند مس کرمان، داماش گیلان، راه‌آهن، گسترش فولاد و چند تیم دیگر پیشنهاد داشتم اما تصمیم گرفتم به ذوب‌آهن بپیوندم زیرا ذوب‌آهن تیم ریشه دار و خوبی است.

نظرات   

+4 #7 همدانی 1392-05-08 12:14
وحید علی آبادی احمد جمشیدیان مرتضی تبریزی آرمین طلایی و دیگر بازیکنان همدانی شما افتخار همدان هستید انشاالله در جام جهانی در تیم ملی بازی کنید

+5 #6 5 1392-05-06 11:56
چرا بعضی همدانی ها انقدر چشم تنگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0 #5 sali 1392-04-27 08:14
اره...........برو به سلامت به ذوب آهن..ما هم قول میدیم برای سال دیگه با حمایت و تشویق خودمان باعث پرورش افرادی همچون تو بشیم و خودمان سالهای متمادی در لیگ یک ،باقی مانده مشغول به بازیکن سازی شویم..راستی بلایی که سر شرچشمه آوردی سر ذوب آهن نیاری :O

-3 #4 ss 1392-04-26 20:03
خخخخخخخخخخخخخ دمت گرم که رفتی اصفهان پاس دسته یکی مال ما پول قلمبه مال شما ..خخخخخخخ

+12 #3 نریمان 1392-04-26 17:56
امیدوارم موفق باشد باعث افتخار همشهریان است . پاسیها که لیاقتش را نداشتند .

+1 #2 امید 1392-04-26 17:52
حسادت اصلا خوب نیست .همین کوتاه نظریها بوده که پاس به این حال وروز افتاده.
یادش بخیر اون زمانا پاس بلد نبودی بدی با حمایت طرفدارا اعتماد به نفس گرفتی--یادم نمیره یه بازی توپ اشتبا زدی زیر پای حریف برا اینکه تماشاگرا هو ههو ت نکنن حنیف گرفدت بغل...حالا برا ما شدی بازیکن صاحب نظر و منتقد؟!!!!!!!!!!!! :eek: کار دنیاست اقای علی ابادیان زاده..............
hld

-8 #1 aa 1392-04-26 10:28
عخب............

یادش بخیر اون زمانا پاس بلد نبودی بدی با حمایت طرفدارا اعتماد به نفس گرفتی--یادم نمیره یه بازی توپ اشتبا زدی زیر پای حریف برا اینکه تماشاگرا هو ههو ت نکنن حنیف گرفدت بغل...حالا برا ما شدی بازیکن صاحب نظر و منتقد؟!!!!!!!!!!!! :eek: کار دنیاست اقای علی ابادیان زاده..............

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن