اگر پاس به لیگ برتر بیاید دوست دارم باز هم سبزپوش شوم

با وجود مسئولین شهر همدان نمی‌شود به لیگ برتر فکر کرد

b_150_100_16777215_00_images_stories_rabiekhah.jpgمدافع فصل گذشته تیم فوتبال پاس همدان گفت: به خاطر عدم حمایت مسئولین همدان از این تیم جدا شدم.

محسن ربیع خواه در گفتگو با خبرنگار "همدان فوتبال" در پاسخ به این سوال که یک بار در مصاحبه با "همدان فوتبال" گفته بودید تا زمانی که پاس به لیگ برتر نرود، از این تیم جدا نخواهم شد اما در این فصل بر خلاف این گفته عمل کرده، اظهار داشت: قراردادم تمام شده بود و وقتی دیدم با وجود مسئولین شهر همدان نمی‌شود به لیگ برتر آمد، از پاس جدا شدم، چرا که این مسئولین نمی‌خواهند پاس به لیگ برتر بیاید.

وی افزود: پس از اتمام فصل از تیم‌هایی مانند نفت تهران، راه‌آهن و ... پیشنهاد داشتم اما ترجیح دادم به تراکتورسازی بپیوندم.

بازکن فصل آینده تیم تراکتورسازی تبریز، تصریح کرد: بازی کردن در کنار کسانی مانند علی کریمی تجربه بسیار خوبی است و امیدوارم بتوانم از این تجربیات نهایت استفاده را ببرم.

وی خاطرنشان کرد: اگر پاس به لیگ برتر بیاید دوست دارم باز هم برای این تیم بازی کنم زیرا من یک پاسی قدیمی هستم و به این تیم علاقه بسیاری دارم.

نظرات   

+10 #1 aa 1392-04-25 16:52
مسعولین ما به مراسم..فرهنگی!!!!!!!!!!!!!!!!!1 و مذهبی بیشتر علاقدارن....خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خ :eek:

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن