سرپرست تیم فوتبال بانوان پاس:

با تعویق بازی بوشهر مخالفت کردم

b_150_100_16777215_00_images_stories_pas_logo.gifسرپرست تیم فوتبال بانوان پاس گفت : با پیشنهاد کیمته بانوان فدراسیون فوتبال مبنی بر جابجایی زمان دو دیدار پاس - بوشهر با دیدار معوقه پاس - ملوان مخالفت کردم.

به گزارش "همدان فوتبال"، اقدس نجف نیا اظهار داشت: دیدار های هفته پایانی فصل جاری لیگ برتر بانوان جمعه برگزار خواهد شد که ما برای حضور در بازی خود باید به بوشهر سفر کنیم .

وی اضافه کرد: خوشبختانه در فرصتی که طی دو هفته گذشته داشتیم تمرینات خوبی برای بازی با دلوار کشتی انجام دادیم و سعی کردیم با آمادگی خوبی به این شهر سفر کنیم.

وی افزود: هرچند کمیته بانوان اصرار داشت ما به جای برگزاری دیدار هفته بیستم خود مقابل دلوار کشتی به انزلی سفر کنیم و دیدار معوقه خود را برابر ملوان انجام دهیم و در عوض در زمان اعلام شده برای این دیدار معوقه ،مقابل تیم دلوار کشتی بازی کنیم اما من نپذیرفتم.

سرپرست تیم فوتبال بانوان پاس تأکید کرد: ما برای بازی با حریف بوشهری تمرین کرده ایم و نمی توانیم یکدفعه برنامه خود را برای بازی مقابل یک حریف شمالی تغییر دهیم.

تیم فوتبال بانوان پاس برای برگزاری دیدار هفته بیستم خود مقابل دلوار کشتی جنوب چهارشنبه با اتوبوس اختصاصی باشگاه عازم بوشهر خواهد شد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن