مدافع چپ پاس سبزپوشان:
پاس را یک تیم لیگ برتری بدانید
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 01 اسفند 1391 09:56
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1359
مدافع چپ پای تیم پاس خطا به هوادران تیمش گفت: در صورت پیروزی مقابل استقلال خوزستان پاس را یک تیم لیگ برتری بدانید.
به گزارش "همدان فوتبال"، اویس کرد جهان که در دیدار پاس مقابل ملی حفاری اهواز از فاصله 30 متری یک گل زیبا و خیره کننده به ثمر رساند و علاوه بر گل، بازی قابل قبولی نیز به نمایش گذاشت، گلش را به هوادران پاس تقدیم کرد و افزود: برای من اصلاً مهم نیست که گل بزنم فقط دوست دارم پاس برنده و سر بلند باشد ؛ باور کنید من به خاطر گل زنی خودم خوشحال نیستم و خوشحالی من از بابت برد تیمم است .وی بیان داشت: در صحنه ای که گل زدم تیمم صاحب ضربه ایستگاهی شده بود و من احساس کردم می توانم در این موقعیت ضربه خوبی به توپ بزنم به همین دلیل توپ را برداشتم ، کاشتم و ضربه را زدم که شکر خدا گل شد .
کرد جهان تأکید کرد : اعتماد به نفسی که من این روز ها در بازیها دارم و باعث شده بتوانم نسبت به قبل عملکرد بهتری داشته باشم ناشی از حضور طیری در پاس و تفکرات حرفه ای اوست .
طیری به بازیکن آزادی عمل می دهد و این باعث شده از فشار روحی روانی من در حین بازی کاسته شود و تمرکزم بالا برود.
دفاع چپ پاس در خصوص شرایط تیمش برای بازگشت به لیگ برتر گفت: ما یک فینال زود هنگام مقابل یکی از رقبای خود داریم که در صورت پیروزی در این دیدار لیگ برتری خواهیم بود .
وی تصریح کرد: من به هوادران می گویم در صورت پیروزی مقابل استقلال خوزستان پاس را یک تیم لیگ برتری بدانید اما اگر به احتمال اپسیلم درصد این برد رخ ندهد من باز هم تیمم را در پایان این لیگ در لیگ برتر می بینم .
کرد جهان اظهار داشت: استقلال خوزستان تیم خوبی است اما این تیم در همدان قربانی انگیزه بالای بازیکنان پاس خواهد شد.
مدافع شمال پاس در پایان صحبت هایش گفت: امیدوارم با بازگرداندن پاس به لیگ برتر دل کسانی را که همراه و حامی تیم بوده اند را شاد کنیم .