پاس و الوند مثل دو برادر هستند
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 08 بهمن 1391 13:28
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1308
متاسفانه طی روزهای اخیر عده ای فرصت طلب که منافعشان در بر هم خوردن تعادل فوتبال در همدان خلاصه می شود و برای تامین منافعشان حاضرند دست به هر تلاشی بزنند، سعی کردند تا با مسموم جلوه دادن روابط دو باشگاه پاس و الوند آب فوتبال را در همدان گل آلود کرده و از این آب گل آلود به سود خود ماهی بگیرند. غافل از اینکه این آب هرچقدر هم گل آلود شود گیر این افراد قورباغه هم نمی آید چه رسد به ماهی.
به گزارش "همدان فوتبال"، مدیرعامل باشگاه پاس همدان ادامه می دهد: خدا را شکر که عاقلان و بزرگ تر های ورزش در همدان خود به خوبی می دانند که روابط دو باشگاه پاس و الوند در یک سطح حرفه ای کاملا همراه با تعامل می باشد و دو باشگاه از روابط خوبی با هم برخوردارند. ولی عده ای اصلا دوست ندارند که این ارتباط سالم و برادرانه را ببینند و سعی در مخدوش جلوه دادن این روابط و کشانده شدن افکار مسموم خود به جو ورزشگاه می دانند.غافل از اینکه اگر این آب گل آلود شود تنها فوتبال در همدان ضرر می کند و هیچ چیزی نصیب آن ها نخواهد شد. عبدالحمید رمضانی ادامه می دهد: بعضی ها که پیرو این مثل قدیمی هستند که اگر دیگی برای من نجوشد ...... درش بجوشد، معتقدند که اگر فوتبال در همدان برای آن ها منافع نداشته باشد پس اصلا بگذارید این فوتبال از بین برود. لذا از هیچ کوششی برای گل آلود کردن آب فوتبال دریغ نمی کنند. لذا من به عنوان مدیرعامل باشگاه پاس بر خود واجب می دانم که در راستای تنویر افکار عمومی و در راستای تامین منافع فوتبال در استان همدان، با رد تمامی شایعات اخیر حمایت همه جانبه باشگاه پاس، از تیم فوتبال الوند را اعلام داشته و برای این تیم نیز در رقابت های لیگ برتر آرزوی موفقیت و توفیق می کنیم. چرا که تیم الوند هم مثل پاس از خانواده فوتبال همدان است. من امیدوارم که کاری که با امثال هدایتی ها و شفیعی زاده ها و ریخته گران ها و بعضی های دیگر که با هزینه های شخصی خود وارد فوتبال شدند با امثال یدی ها و سیفی ها در فوتبال همدان نشود که این عزیزان هم که با هزینه های شخصی خود به فوتبال آمده و خادم ورزش در استان همدان هستند بروند و پشت سرشان را هم نگاه نکنند.