اگر حاشیه‌سازان ادامه دهند، نامشان را فاش می‌کنم

b_150_100_16777215_00_images_stories_omid_tayeri.jpgسرمربی تیم فوتبال پاس همدان گفت‌: حاشیه‌سازان اگر ادامه دهند، نامشان را فاش خواهم کرد.

به گزارش "همدان فوتبال"، امید طیری پس از تحمل اولین شکست با پاس در همدان اظهار داشت: پاس مشکلات زیادی دارد که بخش اندکی از آن فنی است و تا زمانی که این مشکلات برای این تیم باشد کار کردن و نتیجه گرفتن خیلی سخت است.

وی افزود: در درجه اول پاس با مشکل فراوان مالی مواجه است. فقط این را بگویم که بازیکنان در حدود 22 درصد از قرارداد خود را دریافت کرده‌اند و این در حالی است که حداقل باید تا الان 50 تا 60 درصد از پول آنها پرداخت می‌شد. واقعا بازیکنان خیلی با معرفت و با غیرت هستند که بی سر و صدا و بدون اعتراض تمرین می کنند اما چه بسا این مسائل باعث به وجود آمدن مشکلاتی درون زمین و اشتباهات کمرشکن از سوی بازیکنان می‌شود. البته اگر این صحبت‌ها را می‌کنم، دلیلش این نیست که خودم به دنبال منافعم هستم، بلکه به خاطر پاس و شهر همدان که زادگاهم است، مطرح می‌کنم. قراردادم را با پاس سفید امضا کرده‌ام.

سرمربی پاس همدان با بیان اینکه برخی در همدان به دنبال منافع شخصی‌شان هستند، گفت: برخی در همدان دنبال یک سری منافع در تیم پاس هستند و حالا که دست‌شان از این منافع کوتاه شده است، برای ضربه زدن به این تیم هرکاری کرده و حتی از جیب‌شان هم خرج می‌کنند. از روزی که قرار شد به شهر پدری ام بیایم و هدایت تیم پاس را بر عهده بگیرند برخی از افراد از داخل همدان که ادعای مدیریت این باشگاه را دارند و فکر می‌کنند که پاس ارث پدری‌شان است با من تماس گرفتند تا مرا هم به سمت خودشان بکشند و منافعشان را در این تیم تامین کنم که با پاسخ‌های سربالا مواجه شدند.

طیری تاکید کرد: ادعائی در مورد این فرد نمی‌کنم. کسانی که با من تماس گرفتند و برایم پیامک زدند، مطمئنم که رد پای این افراد و وابستگان‌شان در اغتشاشات روز پنجشنبه در استادیوم قدس وجود دارد. به جرات می‌گویم که شعارهای سرداده شده علیه باشگاه، بازیکنان و مدیریت در استادیوم قدس خطی و از پیش تعیین شده بود. البته این را هم بگویم که هواداران واقعی پاس هم حسابی شرمنده‌مان کرده و مورد لطف خود قرار دادند.

سرمربی پاس عنوان کرد: امیدوارم مقصران حوادث بعد از پایان بازی در مقابل رختکن و اتوبوس تیم حد و حدود خودشان را دانسته و جایگاهشان را در فوتبال بدانند و دست از این حرکات بردارند تا من مجبور نشوم نام‌شان را برای مردم فاش کنم و این آقایان را رو در روی هواداران قرار دهم.

وی در پایان گفت: خودم یک همدانی متعصبم اما متاسفم از این که بگویم بعضی ها در همدان هستند که برای نتیجه نگرفتن پاس همدان از جیب‌شان خرج می‌کنند. خوب هم خرج می‌کنند اما باز هم با جرات می گویم که اغتشاشات پیش آمده بعد از بازی همگی خطی بود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن