بگوويچ:
شرايط مهيا باشد در پاس ميمانم
- توضیحات
- نمایش از شنبه, 16 ارديبهشت 1391 20:32
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1702
وينگو بگوويچ يك چهره شناخته شده در فوتبال ايران به حساب ميآيد. وي حدود 11 سال با فوتبال ايران عجين بود و شايد كمتر مربي ايراني به اندازه سالهاي حضور وي در فوتبال ايران سابقه مربيگري داشته باشد.
به گزارش پايگاه خبري"همدان فوتبال"، اين مربي كروات با فوتبال فولاد به فوتبال ايران معرفي شد و سپس حضور در تيمهاي پرسپوليس، پگاه، پاس و آلومينيوم و حتي تيم ملي اميد را نيز تجربه كرد و نتايج نسبتاً قابل قبولي هم در فوتبال ايران گرفت و كارنامه مثبتي دارد. بگوويچ هنوز نيز دل در گرو تيم فولاد دارد و آرزو دارد يك بار ديگر سكان هدايت اين تيم ليگ برتري را در دست داشته باشد. وي فوتبال ايران را پر از استعداد ميداند و میگوید كمتر كشوري سراغ دارم كه استعداد ايرانيها را داشته باشد اما از نظر مديريت ورزشي ضعيف است كه اگر اين ضعف برطرف شود فوتبال ايران ميتواند در بين 10 تيم تراز اول فوتبال دنيا قرار بگيرد. اين مربي كروات كه بهترين سالهاي فوتبال خود را در ايران سپري كرده و حتي در اواسط فصل گذشته مديران پاس پيشنهاد هدايت تيم را دادند بيدرنگ قبول كرد و به ايران آمد تا پاس را براي رسيدن به ليگ برتر یاري كند. وي در پاس عليرغم تنگناها و نداشتن ابزار لازم نتايج قابل قبولي گرفت و همدانيها خواهان تداوم همكاري وي با باشگاه پاس هستند.
بگوويچ در دو مقطع هدايت پاس را به عهده داشت. در اولين سال انتقال، وي با پاس به عنوان پنجم رسيد و در سال دوم نيز با وجود از دست دادن مهرههاي كليدي جايگاه مناسبي كسب كرد اما خود نيز نميداند چگونه از پاس جدا شد. وي مدعي است كه نسبت به پاس تعلق خاطري خاص دارد و پس از فولاد، پاس را تيم دوستداشتني خود ميداند.
بگوويچ ساختار جديد پاس را با پاس 3 فصل گذشته قابل مقايسه نميداند و مدعي است كه پاس دچار ضعف شده است. باشگاه مشكلات مالي زيادي داشت و تمركز تيم به هم ريخته بود و هيچگاه تيم كاملي در دست نداشتم و در هر بازي با غايبان زيادي روبرو بودم.
بگوويچ اظهار داشت: اگر در نيمفصل به پاس آمده بودم اين تيم را به ليگ برتر ميآوردم متأسفانه زماني آمدم كه فرصت كافي در اختيار نداشتم و مشكلات مالي بازيكنان نيز مزيد بر ناكامي پاس شد.
وي در خصوص ادامه فعاليت در پاس و پيشنهادات كار در ديگر باشگاهها گفت: چند پيشنهاد از ايران و يك پيشنهاد از امارات دارم و از باشگاه پاس نيز پيشنهاد جدي دارم كه اگر شرايط مناسب باشد مايل هستم در پاس كار كنم. اين تيم را بسيار دوست دارم البته آبرويم را بيش از پاس دوست دارم و اگر احساس كنم كه آبرو و حيثيتم در خطر نيست به پيشنهاد پاس به طور جدي فكر ميكنم.
بگوويچ در پايان يادآورد شد: اولويت اول من ايران است. فوتبال ايراني را خوب ميشناسم و به آن اشراف كامل دارم؛ به طوري كه كار كردن در ايران براي من حتی راحتتر از كار كردن در كشورم است.