رسول بلاغي:

نظم، تمرين از عوامل صعود پاس نوین بود

b_150_100_16777215_00_images_stories_rasol-balaghi.jpgتيم فوتبال الوند همدان در حالي به ليگ دسته اول كشور صعود كرد كه خط دفاعي و دروازه‌بان اين تيم با دريافت 14 گل بهترين خط دفاعي ليگ را از آن خود كرد كه در اين بين تلاش‌هاي رسول بلاغي و صدرا بهبهاني دروازه‌بانان تيم نقش بسياري در اين موفقيت داشتند.

به گزارش پايگاه خبري" همدان فوتبال"،‌بازي‌هاي سختي را پشت سر گذاشتيم و به نظر من ما در گروه سختي قرار داشتيم زيرا استقلال اهواز در گروه اول با كسب 45 امتياز صعود كرد اما در گروه ما حتي كسب 50 امتياز هم نتوانست باعث شود كه در بازي آخر با خيال آسوده بازي كنيم و 5 تيم براي صعود مي‌جنگيدند.

رسول بلاغي خاطرنشان كرد: تيم ما جوان بود و چند بازيكن با تجربه نيز در اين بين توانستند كمك زيادي به تيم داشته باشند و تمرينات پرفشار نتيجه ليگ يكي شدنمان را داد.
وي دليل پيوستن به اين تيم را آشنايي با بيگم جاني دانست وافزود: من با آشنايي كه با مجيد بيگم جاني يكي از مربيان تيم داشتم به تيم اضافه شدم و اين تيم براي من از همه لحاظ خوب بود، مخصوصا مربي دروازه‌بان‌هاي تيم مصطفي كاشي كه تمرينات خوبي را زير نظر وي تجربه كردم.
دروازه‌بان پاس نوین ادامه داد: كاشي مربي جوان و در عين حال با انگيزه‌اي است كه بسيار خوب كار مي‌كند و از نظر روحي و رواني نيز با من بسيار خوب كار كرد و رفيق خوبي براي من بود كه تجربيات بسياري را در كنار وي كسب كردم.
بلاغي با بيان اينكه بهترين خط دفاعي ليگ دسته دوم حاصل تلاش كل تيم بود، اظهار داشت: كادر فني توجه زيادي به نظم دفاعي تيم از مهاجمان تا دروازه‌بان داشت و اين موضوع و همت بازيكنان باعث شد كه ما كمترين گل خورده را داشته باشيم و من نيز توانستم سهم كوچكي در اين ميان داشته باشم و فكر مي‌كنم توانستم در 12 بازي دروازه‌ام را بسته نگه دارم.
وي علت اصلي موفقيت تيم را در اين فصل كم حاشيه بودن آن دانست و گفت: از مديريت تا بازيكنان همه و همه فقط به موفقيت تيم  فكر مي‌كردند، مديريت از نظر مالي بسيار خوب كار كرد و در واقع به نحو درستي مديريت كرد و مربيان نيز با نظمي كه در تيم ايجاد كرده بودند سهم زيادي داشتند و بازيكنان نيز فعل خواستن را به خوبي صرف كردند و خداوند نيز لطف زيادي به ما داشت و ليگ يكي شديم.
سنگر بان پاس نوین افزود: فينال را نيز جدي گرفته‌ايم و مي‌خواهيم در نهايت ليگ را با قهرماني به پايان برسانيم كه توانايي آن را داريم و اين قهرماني هديه‌اي خواهد بود به تمام مردم همدان.
وي در پايان تاكيد كرد: در ابتداي فصل تماشاگري نداشتيم اما با كسب نتايج خوب روز به روز اوضاع بهتر شد و در بازي‌هاي پاياني با مشاهده تماشاگران انگيزه بسياري پيدا كرديم و از حضور آنها لذت برديم و با ياري خداوند در بازي برگشت كاپ قهرماني را در خانه نگه مي‌داريم و جا دارد از همه كساني كه در همدان به من كمك كردند تشكر.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن