هیچ وقت نگفتم آلومینیوم تبانی کرده
خورشیدی: پاکی فوتبال را زیر سئوال نبردم
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 13 ارديبهشت 1391 21:15
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1327
مجتبی خورشیدی مربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: من خودم در ابتدای فصل جاری به عنوان مدیر فنی در کنار تیم آلومینیوم هرمزگان بودم و در بسته شدن این تیم تلاش زیادی کردم و می توانم این ادعا را داشته باشم که حتی در صعود این تیم به لیگ برتر هم نقش داشتم. به گزارش پايگاه خبري" همدان فوتبال"، خورشيدي ادامه داد: ضمن اینکه فصل یک فصل نیز در کنار وینگو در کادر فنی این تیم حضور داشتم و به همین خاطر شخصا به این تیم علاقه دارم. مربی تیم پاس همدان در گفت و گو با ایستگاه ورزش افزود: بعد از بازی آلومینیوم با ماشین سازی صحبت هائی را کرده بودم که باعث سوء تفاهم شده و برداشت هائی از صحبت های من شده خلاف منظور من بوده. خورشیدی اضافه کرد: من هنوز هم معتقدم که آلومینیوم اگر خودش برای صعود به لیگ برتر به پیروزی برابر ماشین سازی نیاز داشت این تیم با چهره دیگری در تبریز به میدان می رفت. البته این را هم طبیعی می دانم که شاید بازیکنان آلومینیوم دیگر انگیزه ای نداشتند و حتی شاید هم به طور کاملا طبیعی مراقب سلامتی شان بودند. اما من به عنوان یک دوست و همکار قدیمی با اکبر میثاقیان و به خاطر شناختی که از وی داشتم از او انتظار داشتم که بتواند انگیزه را به تیمش بازگرداند. به هرحال الان دیگر کش دادن این حرف ها هیچ سودی برای طرفین ندارد و من صعود آلومینیوم به لیگ برتر را از ته قلب به همه بندری ها تبریک می گویم. من هرگز پاکی فوتبال را زیر سئوال نبردم و به هیچ تیمی اتهام تبانی نزدم.