مشاور فني تيم فوتبال الوند همدان:
تنها هدفم در همدان کمک به تیم الوند است
- توضیحات
- نمایش از چهارشنبه, 09 بهمن 1392 19:19
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 1203
مشاور فني تيم فوتبال الوند همدان اظهار داشت : با توجه به رفاقت دیرینه ای که با مهندس یدی داشته ام تصمیم گرفتم به تیم الوند کمک کنم و گرنه من هیچ پست و سمتی در باشگاه الوند ندارم.
به گزارش "همدان فوتبال"، محمد احمدزاده در حاشیه تمرین امروز الوندهمدان گفت: در اين فصل ليگ دسته اول قسمت اين گونه شده است که در سمت مشاور فني تيم فوتبال الوند در خدمت اين تيم باشم و قصد دارم نقش کوچکي در موفقيت تيم خوب و سازنده الوند همدان داشته باشم.
وي ادامه داد: مهندس یدی از من خواستند که در این مقطع زمانی تا انتخاب سرمربی جدید به تیم کمک کنم و اگر اسم مشاوره يا هر اسمي که برایم باشد مهم نیست چون هدفم خدمت به الوند و کمک به دوست دیرینه ام مهندس یدی است.
احمدزاده تصريح کرد: مدير عامل باشگاه الوند در روزهاي گذشته از من خواسته بودند که به عنوان سرمربي در تيم فوتبال الوند فعاليت کنم ولي از آن جايي که به دلیل برخی شرایط نمي توانستم در خدمت الوند باشم فعلا این سمت را قبول نکردم .
وی در خصوص نقاط ضعف و قوت تیم الوند گفت : با دیدن فیلم مسابقات گذشته و تمرینات فعلی نظرات خودم را به مدیرعامل منتقل میکنم. آنچه در مورد تیم ببینم و درباره حریفان و مسائل فنی بدانم به ایشان خواهم گفت و او است که به عنوان مدیرعامل تصمیم گیری میکند و حرف آخر را میزند.
مشاور فنی باشگاه الوند همدان تصریح کرد: کار و روزهای سختی را پیش رو داریم ولی من شخصا امیدوارم تیم شرایط بهتری پیدا کند.
احمدزاده خاطرنشان کرد: من به الوند آمدهام تا باری را از روی دوش این تیم بردارم و هرچه در توان دارم برای کمک به الوند ارائه می دهم و امیدوارم که بتوانم به الوند کمک کنم چون در این تیم دوستم مهندس یدی برای تیم داری زحمات زیادی را متحمل می شود.
نظرات
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال