مربی سابق پاس همدان:

وقتی مشکل مالی داشته باشی خانواده را هم از دست می‌دهی چه برسد به تیم!

b_150_100_16777215_00_images_stories_eghbali.jpgمربی سابق تیم فوتبال پاس همدان گفت: وقتی مشکل مالی داشته باشی خانواده خود را هم از دست می‌دهی چه برسد به تیم و تیم پاس مشکلات مالی بسیاری داشت.

مسعود اقبالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در این شش ماه پولی که نگرفتیم، پس نمی‌توانیم اعتبار و شخصیت خود را نیز جایی بگذاریم که پول نیست!

وی ادامه داد: من با خورشیدی آمدم و ترجیح دادم با خورشیدی نیز بروم و این عرف این است که وقتی پولی به کادر فنی نمی‌رسد، کادرفنی نیز نمی‌تواند دوام بیاورد.

مربی سابق تیم فوتبال پاس تصریح کرد: بودجه‌ای نبود و شخص عبدالحمید رمضانی نیز تحت فشار بود، به همین دلیل تصمیم گرفتیم به نفع رمضانی از تیم برویم تا شاید فرجی حاصل شود!

اقبالی در خصوص بازیکنان جذب شده خاطرنشان کرد: داوود حقی که به دلیل مسائل مالی از تیم جدا شد و از میان بازیکنان جذب شده نیز تنها حسن اشجاری و احسان پیرهادی به درد تیم می‌خورد و مابقی بازیکنان در حد و اندازه نام پاس نیستند!

وی در خصوص انتخاب سرمربی جدید پاس نیز گفت: هیچ کس با این اوضاع بی‌پولی نمی‌تواند به پاس کمک کند زیرا مسائل مالی رکن اساسی موفقیت یک تیم است.

اقبالی در خصوص شایعه بازگشت خود به پاس اینچنین گفت: امروز با باشگاه تسویه حساب مالی کردم و دیگر به این تیم بازنخواهم گشت و اگر می‌خواستم برگردم باید به عنوان سرمربی به پاس بازمی‌گشتم.

مربی سابق تیم فوتبال پاس در پایان تصریح کرد: برای پاس آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدواریم روزی تمام مشکلات پاس حل شود.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن