هنوز نمیدانم چرا نمیتوانم روی نیمکت بنشینم!
- توضیحات
- نمایش از پنج شنبه, 16 آبان 1392 10:18
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 735
سرمربی الوند همدان کماکان از علت محرومیت خود در دیدار مقابل پرسپولیس اطلاعی ندارد و میگوید: کمیته انضباطی تا 27 آبان زمان جلسه این کمیته، اجازه نشستن روی نیمکت را به او نداده است .
به گزارش "همدان فوتبال"، رضا طلاییمنش درباره علت محرومیت خود از نشستن بر روی نیمکت تیم الوند در دیدار مقابل پرسپولیس در چارچوب جام حذفی گفت: کمیته انضباطی اعلام کرده است باید در تاریخ 27 آبان در این کمیته حضور یابم تا نسبت به تخلفی که خودم از آن آگاهی ندارم توضیح بدهم! در حالی که تا آن تاریخ نمیتوانم در 3 بازی لیگ دسته یک بر روی نیمکت الوند بنشینم که این موضوع ضرر زیادی به تیم میرساند.
سرمربی الوند همدان تصریح کرد: به دنبال این موضوع و بنا به درخواست باشگاه نامهای را به کمیته انضباطی و دفتر نبی فرستادیم تا این جلسه را زودتر برگزار کنند و تیم بیش از این دچار زیان نشود. ما خواستیم زودتر جلسه کمیته انضباطی در این باره برگزار شود تا برویم مطلع شویم اصلا به چه علت من را محروم کردهاند!
وی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی کمیته انضباطی به علت محرومیت شما اشارهای شده است یا خیر پاسخ داد: آنگونه که اشاره کردهاند گویا این محرومیت مربوط به دیدار ما مقابل استقلال صنعتی خوزستان در چارچوب جام حذفی است که اعلام کردهاند پس از گرفته شدن پنالتی علیه ما قصد داشتم بازیکنان تیم را از زمین بیرون بکشم، در حالی که من با خط دفاع و دروازهبان تیم آن هم در داخل زمین به مدت 30 ثانیه صحبت کردم تا با آرامش به ادامه بازی بپردازند و به آنها روحیه دادم. حتی بسیاری از جمله ناظر بازی نیز از نزدیک در جریان صحبتهای من بودند. من اصلا به داور و یا ناظر بازی هیچگونه صحبت یا برخوردی نداشتم.
طلاییمنش خاطرنشان کرد: در آن بازی به گواه کارشناسان گل سالم ما به اشتباه مردود اعلام شد و هم یک پنالتی را به اشتباه علیه ما گرفتند ولی ما هیچ اعتراضی نکردیم و تا پایان 120 دقیقه بدون هیچ جنجالی به بازی ادامه دادیم. واقعا نمیدانم کمیته انضباطی چه تخلفی در این بازی از من دیده که مرا محروم کرده است.
سرمربی الوند همدان در مورد بازی با پرسپولیس نیز گفت: بازی قابل قبولی مقابل پرسپولیس انجام دادیم و به طور کلی پرونده جام حذفی برای ما بسته شد. طوری برنامهریزی کرده بودیم که در جام حذفی بتوانیم با یکی از تیمهای پرسپولیس یا استقلال در آزادی بازی کنیم تا بازیکنانمان تجربههای زیادی را به دست بیاورند. از این به بعد تمرکز کامل ما بر روی بازیهای لیگ یک است تا بتوانیم با استفاده از تجارب جام حذفی نتایج خوبی را کسب کنیم.