دفاعیه داور ديدار پيكان-پاس‌علیه اتهام تبانی در دسته یک

وقتی بازیکن پاس به داور فحاشی می‌کند، باید اخراج شود

b_150_100_16777215_00_images_stories_soot1.jpgداور دیدار تیم‌های فوتبال پاس و پیکان در دسته یک که متهم به تبانی علیه تیم همدانی شده بود می‌گوید: چطور می‌شود من به سود پیکان تبانی کرده باشم، در حالی که این تیم به دلیل اشتباه من ضرر کرده است؟!

به گزارش "همدان فوتبال"،  پس از جنجال‌های شکل گرفته بعد از دیدار سپاهان و پرسپولیس در لیگ برتر و نیز اعتراض مدیرعامل تراکتورسازی به قضاوت داور دیدار تیمش برابر فولاد، این بار ماجرای اتهام فساد و تبانی داوران به دسته یک کشیده شد؛ جایی که سرمربی تیم فوتبال پاس همدان مدعی شد پیش از این دیدار تیمش برابر پیکان فردی با او تماس گرفته و گفته که اگر مبلغ مشخصی پول به او بدهد، تیمش برنده می‌شود و گرنه نتیجه‌ به ضرر تیمش خواهد بود.

بر این اساس منصور نوری، داور دیدار پاس و پیکان گفت و گوی کوتاه که با تایید فریدون اصفهانیان، رییس کمیته‌ داوران منتشر می‌شود.

نوری ، درباره حرف و حدیث‌های پیش آمده پس از بازی پاس و پیکان، اظهار کرد: من از این حرف‌ها بی‌اطلاعم. نه من با کسی تماس گرفتم و نه کسی با من تماس گرفته است. گوشی همراهم در روز بازی در حالت بی‌صدا بود و تا یک ساعت پس از بازی متوجه نشدم چه کسی با من تماس گرفته است.

وی در ادامه به ذکر اتفاق مشابهی در سال‌های قبل پرداخت و گفت: سال‌ها قبل هم این موضوع برایم پیش آمد. پس از دیدار داماش - کاوه که به پیروزی داماش و صعودش به لیگ برتر انجامید، مسئولان کاوه از من شکایت کردند و مرا متهم کردند که از امیر عابدینی پول گرفته‌ام تا به سود داماش سوت بزنم. من هم فیلم بازی را به اروپا فرستادم و تاییدیه تصمیم خودم را در اعلام پنالتی به سود داماش گرفتم.

نوری در ادامه گفت: اگر فرض کنیم که طبق ادعای آقایان من از پیکان پول گرفته باشم که به سود این تیم کار کنم، پس چرا پنالتی صحیح پیکان را به اشتباه اعلام نکردم؟ پیکان از اشتباه من ضرر کرد، آیا می‌شود داوری از یک تیم پول بگیرد و علیه آن تیم سوت بزند؟

وی افزود: وقتی بازیکن پاس به داور فحاشی می‌کند، باید اخراج شود. او فحاشی کرد و بعد گفت: خودش فحش داده!

نوری همچنین گفت: خودم نه شکایتی دارم و نه مساله را پیگیری می‌کنم. این کار را به فدراسیون می سپارم تا اگر صلاح دانستند آن را پیگیری کنند. البته از آنها انتظار دارم که این مساله را تا آخر پیگیری کنند.

منبع: دانا

نظرات   

+1 #1 kami 1392-08-03 21:07
تو که راس میگی..اصلا تو فوتبال ایران از ای خبرا نی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نامردا براتان حرف در میارن :cry:

شما بی توجه به حرف دیگران در پی کسب نون حلال بری خانوادت باش!!!!!!

اصلا فکر ای دشمنارم نکنی یه موقه!!!! :lol:

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن