سنگربان الوند همدان:
به دنبال رکورد شکنی در بسته نگاه داشتن دروازه الوند هستم
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 21 مهر 1392 12:09
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 678
هادی زرینساعد دروازبان الوند در دیدار با شهرداری بندرعباس بازی درخشانی از خود به نمایش گذاشت و چندین موقعیت خطرناک و یک پنالتی را از حریف سلب کرد و موجب برتری الوند در برابر این تیم شد.
به گزارش "همدان فوتبال"، این دروازه بان 34 ساله اهل تهران است و سابقه حضور در تیم های جوانان پرسپولیس ، برق تهران ، مقاومت تهران ، عقاب تهران ، شیرین فراز، هماتهران ،تراکتور سازی تبریز، ماشین سازی تبریزو استقلال تهران را دارد و در بسته نگاه داشتن دروازه رکوردهای خوبی در شیرین فراز و ماشین سازی تبریز و الوند همدان از خود بر جا گذاشته است.
این دروازه بان خوش اخلاق فوتبال الوند در گفتگو با سایت رسمی باشگاه الوند پاسخگوی سوالات بود.
_ابتدا در خصوص بازی با شهرداری توضیح بدید؟
ما حقیقا در بندر عباس دو رقیب داشتیم اول رقیب ما هوا گرم و شرجی بندر عباس بود و رقیب بعدی ما خود شهرداری بود که خدا رو شکر با همت بازیکنان هم بر هوا پیروز شدیم هم بر شهرداری .
_در کل الوند امسال را چطور ارزیابی می کنید؟
واقعا با سه تیم مدعی و قوی بازی داشتیم و قطعا این سه تیم در آینده از تیم های مدعی خواهند بود و خوشبختانه با همت بچه ها و خواست خدا هفت امتیاز با ارزش را کسب کردیم.
_در دیدار با شهرداری به عنوان موثرترین بازیکن انتخاب شدید .
واقعا خواست خدا بوده و خدا رو شکر می کنم که توانستم رضایت کادر فنی و مردم را جلب کنم .
_ با دفاع های تیم به هماهنگی کامل رسیده اید؟
نسبت به سال گذشته جواد رحیمی و مجتبی انصافی به خط دفاع اضافه شده اند که اوایل در دیدار با کیش زیاد هماهنگ نبودیم ولی بازی به بازی هماهنگ تر شده ایم.
_ چقدر احتمال می دهید الوند به لیگ برتر صعود کند؟
کار سختی پیش رو داریم ولی ولی اگر همین روند رو به رشد خود را ادامه دهیم 90 درصد لیگ برتری خواهیم شد.
_مهمترین رقبای شما برای صعود به لیگ برتر کدام تیم ها هستند؟
امسال با برنامه ریزی که صورت گرفته سال سختی برای لیگ خواهد بود و در گروه ما اکثر تیم های مدعی و صاحب نام حضور دارند که اکثر تیم ها مدعی صعود هستند .
_ نظر شما در خصوص دروازبان های الوند چیست ؟
صدرا بهبهانی آینده بسیار خوبی پیش رو خواهد داشت و می تواند حرف های زیادی در آینده برای گفتن داشته باشد و حامد ریاحی دروازه بان خوبیه که می تواند به تیم کمک کند.
_ابتدا حضورتان در الوند فکر می کردید این تیم در اولین سال حضور خود در همدان این نتایج درخشان را کسب کند؟
حقیقتا فکر نمی کردم آنقدر تیم خوب و هماهنگی داشته باشیم انتخاب الوند برای من یک ریسک بود ولی از آمدن به الوند رضایت کامل دارم.
_در دیدار با شهرداری بندر عباس فوق العاده کار کردید و در خصوص این بازی توضیح دهید ؟
به نظر من شهرداری و استقلال اهواز در ادامه فصل حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت و در دیدار با شهرداری نیز موقعیت های زیادی بر روی دروازه ما داشتند که به لطف خدا و عزتی که خدا به بنده اش می دهد آن روز نگذاشتم دروازه تیم باز شود.
_ اما دیدار با فولاد یزد را چطور می بینید؟
به نظر من این دیدار یکی از سخت ترین دیدارهای ما محسوب می شود و فولاد بازیکنان و کادرفنی خوبی در اختیار دارد و نباید فریب جایگاه این تیم در حدول و نتایج این تیم را بخوریم.
_ شما در شیرین فراز 900 دقیقه دروازه خود را بسته نگاه داشتید امسال هم می توانید به رکورد جدیدی در این خصوص برسید؟
سال قبل نیز 7 دیدار دروازه تیم را بسته نگاه داشتم ولی سال قبل این موضوع زیاد برایم اهمیت نداشت ولی امسال قطعا به دنبال هستم که رکورد خود در شیرین فراز را بیشتر کنم.
_ در چهار دیدار گذشته دو پنالتی را مهار کردید .
خوب خدا رو شکر در پایان تمرینات با آقای کاشی تمرین پنالتی انجام می دهیم و این تمرینات و تجربه گذشته من باعث شد این دو پنالتی را مهار کنم.
_ انتظار شما از تماشگران چیست ؟
انتظار داریم با توجه به جایگاه خوب تیم و بازیهای درخشانی که داشته ایم تماشگران با شور و شوق زیادی به ورزشگاه بیایند و تیم خود را حمایت کنند.
_ رمز موفقیت شما در چیست ؟
عزت را خدا می دهد و بسیار از موفقیت های ورزشکاران ایرانی از لطف و کرم امام رضا (ع) است .
_ و صحبت پایانی ....؟
از همسرم که در همه حال یار و یاورم بوده و کادر فنی و مدیریتی الوند و از همه تماشگرانی که من را مورد حمایت قرار دادند تشکر می کنم و امیدوارم با حمایت تماشگران امسال به لیگ برتر صعود کنیم .