در بازی با شهرداری همگان بازی متفاوتی از ذوب و فلزات جوان خواهند دید
- توضیحات
- نمایش از یکشنبه, 17 شهریور 1392 16:01
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 798
مسابقات فوتبال دسته سوم باشگاههای کشور از روز سه شنبه آغاز خواهد شد و در اولین هفته تیم های شهرداری همدان و ذوب و فلزات بهار به مصاف هم خواهند رفت .
به گزارش "همدان فوتبال"، سرمربي ذوب فلزات بهاردر خصوص وضعیت این تیم گفت: تيم خوب و جوانی را روانه مسابقات کرده ایم و در ابتدای فصل تنها یک بازیکن بزرگسال جذب شده و مابقی بازیکنان زیر 23 سال هستند و در کل میانگین تیمی ما زیر 22 سال می باشد.
علی ضمیری کامل ادامه داد : بازیکنان ما اکثرا بومی هستند و تیم خوبی بسته شده است البته بهتر از اين نيز ميشد تیم را بست كه زمان اجازه نداد و تنها مشکل ما کمی عدم هماهنگی بازیکنان است که سعی شد با برگزاری دیدارهای تدارکاتی این موضوع تا حدودی برطرف شود .
وی در خصوص تیم های گروه دوم گفت: در گروه سختی قرار گرفتیم و تیم های تبریزی و شهرداری نقده که سابقه خوبی در این رقابتها دارند در این گروه قرار گرفته اند ولی با این حال به صعود امیدوار هستیم .
وی اظهار داشت : در اين سطح از مسابقات علاوه بر مسائل فني مسائل مالي و روحي روانی نيز بسيار مهم است و تيمهايي در گروه ما هستند كه هزينه های بالایی كردهاند .
سرمربی ذوب فلزات با بيان اينكه افتخار ما بومي بودن ذوب فلزات است، تصريح كرد: ذوب فلزات حدود 20 سال قدمت دارد و محمد زارعي مديرعامل اين تيم سالهاي متمادي است كه براي اين تيم زحمت ميكشد و از جيب و با هزينه شخصي تيم را اداره ميكند و امسال تيم خوبي را از بچههاي استان دور هم جمع كردهايم که این ها در آینده قطعا سرمایه بزرگی برای فوتبال استان خواهند بود.
وي افزود: در كادر فني تيم، رضا احمدي و رضا نوری به عنوان مربي و عباس بهزادي به عنوان سرپرست حضور دارند و كمك بسياري به من ميكنند كه بايد از آنها تشكر کنم.
سرمربی ذوب فلزات بهار در خصوص دیدار این تیم با شهرداری همدان در اولین هفته این رقابتها گفت : شهرداری کادر فنی و بازیکنان خوبی را در احتیار دارد و به نوعی می شود گفت بازیکنان شاخص استان در این تیم جمع شده اند و در مقابل ما با عده ای جوان گمنام راهی این مسابقات می شویم ولی قول می دهم همگان بازی متفاوتی از ذوب و فلزات جوان خواهند دید.
وی در خصوص شناخت از تیم شهرداری گفت : شناخت زیادی نسبت به این تیم دارم چون اکثرا بازیکنان این تیم شاگردانم خودم بوده اند و در مسابقات دسته سوم جای جبران وجود ندارد برای همین در هر دیدار با نگاه کسب سه امتیاز به میدان می رویم.
وی در پایان گفت : از بازيكنانم كهبا تمام وجود و با تمام مشكلات در تمرينات براي سربلندي فوتبال استان تلاش ميكنند تشكر ميكنم و اميدوارم مسئولان استان و شهرستان نگاه ویژه ای به این تیم داشته باشند.