دلخوری مدیرعامل الوند؛
کی گفته تهدید به کناره گیری کرده ایم!؟
- توضیحات
- نمایش از سه شنبه, 22 مرداد 1392 13:27
- دسته: مصاحبه
- بازدید: 769
مدیرعامل باشگاه الوند همدان در واکنش به انتشار خبر " الوند تهدید به کناره گیری کرد" ضمن تکذیب لحن صریح و کوبنده این خبر اظهار داشت: صحبت هایم را جور دیگری در رسانه ها عنوان کردند.
بهرام یدی در این باره به خبرنگار "همدان فوتبال"، گفت: یکی از خبرنگاران ورزشی استان با من تماس گرفت و در خصوص مسایلی نظیر ادغام دو باشگاه پاس و الوند، شرایط فوتبال استان و مقایسه دو تیم و همچنین وضعیت امکانات در نظر گرفته شده برای دو باشگاه مطرح استان سؤالاتی پرسید که بنده به عنوان مدیر عامل تیم حقایق را گفتم اما خبرنگار مذکور لحن کوبنده ای در انتشار صحبت هایم بکار برده است.
وی اضافه کرد: صورت صحیح صحبت هایم بصورت خلاصه بدین شرح است که من عنوان کردم طرح ادغام دو باشگاه را رد کردیم چرا که به ضرر فوتبال استان بود، در خصوص شرایط فوتبال استان فقط به صحبت در خصوص باشگاه خودم بسنده کردم و گفتم عده ای دوست ندارند الوند سرافراز همچنان خوش نام و محبوب باشد و به طرق مختلف سعی در ایجاد حاشیه دارند، در خصوص امکانات هم گفتم با این که دو تیم پاس و الوند هر دو در یک سطح از فوتبال قرار دارند اما در امکاناتی که از طریق استان تخصیص می یابد برابر نیستند و برای تأیید حرفهایم به موضوع برگزاری مناقصه مهمانسرا و لغو آن به سود پاس در شرایطی که مناقصه به صورت رسمی برگزار شده بود ، اشاره کرده و عنوان کردم در صورتی که تمامی برنامه ریزی ها و اقدامات این چنین باشد مجبور می شویم از تیم داری انصراف دهیم.
وی یادآور شد: متن مصاحبه ای که در رسانه های استانی منتشر شده است، لحن کوبنده ای دارد و باعث می شود مسئولانی که در قبال الوند زحماتی متقبل شده اند از من و مجموعه ام گله مند شوند.