در دولت روحانی ورزش پیشرفت های خوبی خواهد داشت؛

هدف الوند رسیدن به لیگ برتر است

b_150_100_16777215_00_images_stories_akbar_abedi.jpgعضو هیات مدیره باشگاه الوند همدان گفت: هدف الوند برای این فصل رقابت های لیگ دسته یک حضوری قدرتمند در بازی ها و رسیدن به لیگ برتر است.

به گزارش "همدان فوتبال"، اکبر عابدی اظهار کرد: بدون تردید هر تیمی که در رقابت های لیگ دسته یک حاضر می شود هدف خاصی را دنبال می کند و آن هدف رسیدن به لیگ برتر است. غیر از این هم نباید انتظار دیگری داشت، الوند هم از این قاعده مستثنی نیست و امسال با بستن تیمی قدرتمند، یکی از مدعیان اصلی رسیدن به لیگ برتر خواهد بود.

وی ادامه داد: مدیریت باشگاه الوند امسال با تجربه تر از گذشته در جذب بازیکن و همچنین اداره تیم در طول بازیهای دسته یک عمل خواهد کرد و من اطمینان دارم که تیم شایسته الوند امسال حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.

رییس سازمان بازرسی منطقه غرب کشور تصریح کرد: سال گذشته نیز مدیران الوند با اعتماد به نفس کامل تیم را برای لیگ برتری شدن بسته بودند، اما حقایق فوتبال ایران تلخ است. حقایقی که خارج از مستطیل سبز رخ می دهد و به جرات می گویم همین حقایق تلخ سبب شد تا الوند نتواند به آن چه که لایقش بود برسد.

وی خاطرنشان کرد: الوند یکی از باشگاه هایی است که کاملا روی پای خود ایستاد و با حمایت های بخش خصوصی تیمی منسجم را روانه بازیها کرد. از بین 28 تیم حاضر در رقابت های لیگ دسته یک باشگاه های کشور تیمی را سراغ ندارم که مانند الوند به طور کامل از بخش خصوصی تامین مالی شوند.

عابدی در همین باره و در پاسخ به این سوال که آیا تیم های خصوصی می توانند از منابع و امکانات دولتی ارتزاق کنند یا خیر؟ افزود: برای برخی از مجموعه های خصوصی ردیف اعتبارات مشخصی در نظر گرفته شده و این تیم ها و مجموعه ها می توانند از این منابع مشخص استفاده کنند.

عضو هيات مديره الوند با بیان اینکه مطالبات بازیکنان همیشه به موقع پرداخت می شود، اضافه کرد: مدیران الوند با بهره گیری از تجارب بالای خود تیم را خیلی خوب اداره کردند و مطالبات بازیکنان الوند سر موقع پرداخت می شود.

عابدی در پایان یادآور شد: یکی از مشکلات ورزش و به ویژه فوتبال این است که پول پاک در آن گردش پیدا نمی کند. با شناخت دیرینه ای که از روحانی دارم، مطئنم وی با اعتدال کار خواهد کرد، قطع به یقین با ورود وی ورزش روزهای درخشانی را در پیش خواهد داشت.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن