احساس کردم رمضانی از مجموعه ما ناراحت شده است

b_150_100_16777215_00_images_stories_foroutan-asghar.jpgسرپرست باشگاه ذوب آهن گفت: وقتی پاس هفته گذشته به اصفهان سفر کرد و رمضانی مدیرعامل این تیم سراغ من نیامد احساس کردم از ما ناراحت شده است.

به گزارش "همدان فوتبال"، اصغر فروتن اظهار کرد: با مدیرعامل پاس رفاقت دیرینه ای دارم. رمضانی انتظار داشت ما در اصفهان پیراهن سوم خود را به تن کنیم.

وی ادامه داد: مدیرعامل پاس، در تماس با من گفت "بلدم در همدان با شما چکار کنم".این جمله به شوخی مطرح شد و پس از این اتفاقات خود رمضانی با من تماس گرفت. رمضانی در تماس با من ضمن بیان اینکه صحبت‌هایش جنبه شوخی داشته نه تهدید، به ما قول همه گونه همکاری در همدان را داده است.

سرپرست ذوب آهن تصریح کرد: همدانی ها همیشه پذیرایی خوبی از میهمانان داشته اند و بعید می دانم این بار هم کم بگذارند.

فروتن درباره بازی فردا خاطرنشان کرد: امیدوارم دو تیم یک بازی تماشاگر پسند را به نمایش بگذارند و دست آخر هم تیمی که خوب بود به حقش برسد. ما با تمام داشته هایمان به همدان سفر کرده ایم و به جز شفاعتی، صادقیان و عشوری همه در خدمت تیم هستند.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت پیام صادقیان به کجا رسید؟ گفت: محمود یاوری صادقیان را کنار گذاشته است.

فروتن در پایان یادآور شد: یاوری فعلا برنامه تمرینی نداده و مشخص نیست در همدان جلسه تمرینی داریم یا نه.

ذوب‌آهن درحالی ساعت 17 روز چهارشنبه در بازی برگشت پلی‌آف لیگ برتر به مصاف پاس همدان می‌رود که در بازی رفت و در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با نتیجه 4 بر دو این تیم همدانی را شکست داده است.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن