مربی تیم فوتبال پاس همدان:

به شکست ذوب‌آهن اطمینان دارم

b_150_100_16777215_00_images_stories_daftar_khorshidi_IMG_2322.jpgمربی تیم فوتبال پاس همدان گفت: من به دیدار با ذوب‎آهن بسیار خوشبین هستم. در نشست هم‌اندیشی که با مربیان ایران در تهران داشتیم، تمام مربیان به من می‌گفتند که شما چرا تلاش می‌کنید؟ تیم شما در مقابل مس سرچشمه بازنده است چون شما زمان بسیار زیادی را بدون تمرین پشت سر گذاشته‌اید. اما به تمام آنان گفتم که ما در دو بازی رفت و برگشت، مس سرچشمه را شکست می‌دهیم. اکنون نیز می‌گویم که دلم بسیار روشن است و اطمینان دارم که در دو بازی رفت و برگشت با ذوب‌آهن، این تیم را شکست می‌دهیم و صعود می‌کنیم.

مجتبی خورشیدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار "همدان فوتبال"، افزود: در این نوع بازی‌ها چیزی که از همه مهم‌تر است، مسائل روانی است. بازیکنان باید به این خودباوری برسند که می‌توانند ذوب‌آهن را شکست دهند. من به شما قول می‌دهم که هم بازیکنان انگیزه لازم را دارند و هم ما از لحاظ فنی و روانی با بازیکنان کار می‌کنیم اما برای شکست ذوب‌آهن تمام استان باید بسیج شوند و هرکس با توجه به موقعیت و جایگاهش باید به تیم کمک کند چون این تیم متعلق به مردم همدان است.

وی ادامه داد: تیم پس از دیدار با مس سرچشمه به استراحت رفته و بناست که امشب بازیکنان در هتل ورزش خود را معرفی کنند تا از فردا تمرینات دیدار با ذوب‌آهن آغاز شود.

مربی تیم فوتبال پاس همدان خاطرنشان کرد: تیم ذوب‌آهن یک تیم لیگ برتری است و شرایط آمادگی آنان بسیار بهتر از مس سرچشمه است و در دیدار با ذوب‌آهن باید یک سری نکات را در دستور کار قرار دهیم و برنامه‌هایی داریم که ذوب‌آهن را در خانه متوقف کنیم.

خورشیدی تصریح کرد: به نظر من خیلی فرق نمی‌کند بازی اول را میهمان باشیم یا میزبان چون باید در دو دیدار نتیجه گرفت؛ البته هرکدام از این دیدارها شرایط خاص خودش را دارد و برنامه خاص خود را می‌طلبد.

وی اذعان کرد: ذوب‌آهن تیم بسیار خوبی دارد اما ما هم تیم دست و پا بسته‌ای در مقابل ذوب‌آهن نیستیم و تنها برای نتیجه گرفتن به میدان خواهیم رفت. من اطمینان دارم که ما مقابل ذوب‌آهن شگفتی ساز خواهیم شد.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه کردن